We hebben voor het dit bier uit de Caramel Fudge Stout serie niet gezocht naar vaten, maar hebben we een bier gebrouwen met extra ingrediënten. Dit bier is gebrouwen, naast natuurlijk caramel fudge, met appelstroop en walnoot.
Whenever we break out the London Fog Yeast, special things happen. This Imperial NEIPA is smothered in the stuff. Like a precious little snow angel blown in from the tropics, our little Miss Sunshine is chockfull of passion fruit, guava and mango with a t
#4000 is de vierde en tevens ook laatste in de reeks van de 4 speciale BA bieren voor het 20 jarig bestaan van Brouwerij de Molen. Met deze ‘quadruple-ish’ gelagerd op rum vaten sluiten we de serie met een knal af.
Triple IPA takes two hop varieties that have interwoven themselves throughout our history in Citra and Galaxy and amplifies them up to eleven, with a dry hop charge touching 30g/l of flavour. Expect to find bombastic levels of fresh cut citrus fruits, and
Made in collaboration with Seven Islands Brewing. Bold and beautifully crafted Triple IPA. Dry.hopped with Crosby Hops cryogenic hops to intensify aromas.
Treat yourself to the good stuff! Deze Export Stout combineert rijke smaken met een fruitige uitbarsting van framboos. Het bier is gitzwart van kleur met geroosterde smaken van koffie en chocolade. Geniet van een friszure afdronk met een hint van kokos.
new, refreshing IPA that will lift up your day. Four times a year, we’ll release a new recipe, and this first edition is packed with an explosion of juicy, fruity flavors
een smaakvolle Dubbelbock met tonen van karamel, kaneel, gember, nootmuskaat en kruidnagel. Een vloeibare snijkoek dus, alleen de boter mist nog! Dit bier is speciaal gebrouwen voor onze vrienden van Café De Vergulde Vos uit Rijpwetering.