Gebaseerd op het klassieke Opera Cake dessert. Op een krachtige, geroosterde basis hebben we twee verschillende koffiesoorten gecombineerd: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruitige twist.
Met Blackout Brewing uit Roemenië hebben we een dikke Dark Barley Wine gebrouwen van maar liefst 14.8%. Een bier waar aan alle kanten de smaak vanaf spat.
De Anniversary 10 is een rijke imperial stout met een subtiele kaneelsmaak, geïnspireerd op onze legendarische Zeeuwse Bolus Stout.die we in 2018 gebrouwen hebben
Een krachtpatser van een gerstewijn, gebrouwen met vier maischen (ja, viervoudige mash, BAM!). Roggemout en Chevallier mout maken 65% uit van de graanrekening, waardoor het een dikke, bijna geleiachtige body krijgt en een marmeladeachtige nasmaak.
With a bold body and a silky texture, Defcon 5 doesn’t go unnoticed. Its base of lager malt, flaked oats, and chit malt provides structure, creating a hazy softness. Despite its heft, the beer has a light dryness and a surprisingly delicate feel that keep
a super juicy, easy-drinking, and absolutely irresistible Hazy IPA.
With hoppy aromas of mandarin, mango, papaya, and cherry blending in perfect harmony, all on a base of barley, oats, and wheat that delivers a silky texture in every sip.
Deze anarchistische DIPA heeft een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis: half grapefruit en papaya, half harsig en citroenschil. Gebrouwen met Riwaka, een van de meest zeldzame en explosieve hopsoorten van Nieuw-Zeeland. Naast drie verschillende soorten
Voordat je deze dropveter stout gaat drinken, zijn er een paar regels. Regel #1: erken dat een dropveter alleen een dropveter is als het minimaal 20cm lang is. Regel #2: begrijp dat dropveters een stukje calvinistisch erfgoed is: goedkoop en discreet. Reg
een rijke, complexe Eisbock met intense aroma’s van chocolade en amandel. De volle, stroperige body brengt smaken van rijp rood fruit en amandel, ondersteund door een zijdezachte afdronk met pure chocolade.
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
Wat is er heerlijker dan witte chocolade en gezouten karamel? Precies, het is perfectie - en de hoofdfocus van dit bier. Cheese Cake Pastry Stout is gebrouwen met 35% karamelmout en zout om ons eigen gezouten karamelgenot na te bootsen!
Translation: Corn Crake (in Estonian, the bird is called Rye Crake, because it lives mostly in rye fields). - A rye ale brewed with eight different malts and hopped with Cascade and Chinook.
De donkere moutsoorten geven dit bier een volle karamelsmaak. De sinaasappelschil geeft een soepele afdronk. Een bier om na een gure koude wandeling over het strand of door de bossen, heerlijk te genieten bij een knapperend houtvuur.
18,8% This freeze-distilled masterpiece intensifies a bold cinnamon and roasted aroma profile. With an amplified complexity in terms of taste and a fullbodied and complex structure, this Iced Stout delivers a powerful yet refined taste experience.