Zoet, fruitig en vol van smaak. Verwacht toetsen van druif, limoen en bessen in deze aromatische IPA. Naast klassieke hop toevoegingen in de fermentor, hebben we een vloeibaar Motueka hop product gebruikt na het centrifugeren voor een extra punch.
Wat maakt Laptop zo speciaal? Met 25% meer hop dan normaal levert dit bier een ongeëvenaarde smaakexplosie. Citra, Idaho-7 en Cashmere brengen rijke tonen van perzik, meloen en ananas.
Gebrouwen met Krush hop. Deze hop stond voorheen bekend als experimentele hop HBC 586, maar kreeg een half jaar geleden zijn officiële naam. Krush geeft rijke aroma’s van tropisch- en steenfruit aan deze editie van Mad About Hops.
Ervaar Piece of Cake #2, een verleidelijke Imperial Pastry Stout met een rijke mix van kersen, vanille en romige texturen, die je smaakpapillen betovert in een onvergetelijke culinaire reis.
a salted caramel Barleywine aged in Madeira & Ruby Porto barrels. Rich notes of caramel and toffee blend with a touch of sea salt, complemented by subtle dried fruit and oak flavors from the barrels. The finish is smooth and warming, a perfect balance of
full-bodied, powerful RIS. The use of several dark malts brings out rich, deep flavors such as roasted malt, dark chocolate and fresh roasted coffee. The addition of soothing vanilla adds a soft, sweet layer of complexity
een Barrel-Aged Imperial Stout gerijpt op Bourbon, Franse Whiskey en Maple vaten. De Bourbon brengt een prachtige diepte, de Franse whiskey een lichte scherpte en de Maple sluit af met een zoetje. De allerlaatste in de Legacy serie.
Imperial Pastry Stout gerijpt op Porto, Carcavelos en Maple vaten. Deze uitgesproken, dikke stout bevat tonen van donkere chocolade, gebrande koffie en bruine suiker, verdiept door een gebalanceerde zoetheid.
a Barrel-Aged Imperial Stout that has been aged in Rhum and French Whiskey barrels. The robust, dark base beer is enhanced by rich notes of dark chocolate and coffee, while the Rhum barrels add a subtle sweetness of caramel and tropical fruit.
a Barrel-Aged Barleywine aged in Plum Whiskey and French Whiskey barrels. The malty, sweet base of the barleywine is enriched by fruity plum notes from the Plum Whiskey barrels, while the French Whiskey barrels add soft vanilla and woody oak notes.
Ontdek onze exclusieve Imperial Stout die minimaal 12 maanden heeft gerijpt op diverse vaten. Deze diepzwarte bier biedt een weelderige smaakervaring met tonen van donkere chocolade, gedroogd fruit, verrijkt door subtiele hints van karamel en eikenhout.
B.A. Barleywine op Rum Martinique en Franse Whiskeyvaten. The rich, sweet base of the pastry stout is enhanced by the fruity, sweet, and spicy notes from the brandy, and the caramel, vanilla, and woody characteristics from the whiskey barrels.
Imperial Stout aged in French Whiskey and Plum Brandy Barrels. The roasted base of the stout is enriched by the fruity, boozy, and spicy influences from the plum brandy barrels and the refined, smooth, and complex flavors from the French whiskey barrels.
Gebrouwen voor de Frontaal Beerclub only, maar nu ook bij ons verkrijgbaar! Legacy 9, onze Barrel Aged Imperial Stout gerijpt op brandy vaten met pruimen, is een meeslepend brouwsel dat de grenzen van smaak verkent.
Imperial stout brewed in collaboration with masters of the medium, Pohjala. Complex malts weave thick occult magic, while vanilla transcends the orphic depths. Rise from your grave