Algemene voorwaarden

Wij houden niet van ellenlange voorwaarden met definities…

Gezien onze goede reputatie als fysieke winkel in Lisse, willen wij u als internet-shoppende klant ook tevreden maken en houden. Net als onze klanten in Lisse en omstreken.

Wel hebben wij de volgende ‘voorwaarden’:

-       Prijzen zijn inclusief BTW.

-       Wettelijk gezien heeft u 14 dagen herroepingsrecht. U mag bijvoorbeeld binnen 14 dagen producten terugsturen. Voorwaarden zijn dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn en producten ongeopend/ongebruikt zijn.

-       Betalingen dienen altijd vooraf via de webshop te worden voldaan; in dit geval via iDeal van Sisow.

-       Tot een bedrag van 75 euro rekenen wij in Nederland verzendkosten tegen kostprijs: € 5,95. Wanneer u de bestelling wilt afhalen in onze winkel in Lisse, vervallen de verzendkosten. Voor België geldt tot 100 euro een verzendbijdrage van € 7,50.

-       U heeft besteld voor 16:00 uur? Dan zorgen wij er voor dat u de volgende dag de producten in huis heeft. Uitzonderingen hierop zijn zon- en feestdagen. Mocht een product uitverkocht zijn, dan nemen wij altijd contact met u op om tot een servicegerichte oplossing te komen.  

-       Wij hanteren een Smaakgarantie; onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste eisen. Mocht u toch niet tevreden zijn over een product, neemt u dan svp contact met ons op. Op non-food producten gelden de garantievoorwaarden die de producent heeft bepaald.

- Let op; Onder de 18 jaar -> geen alcohol! Bij wijn en bier verkoop wij vragen om een       legitimatiebewijs.
 

Mocht u toch behoefte hebben aan de uitgebreide ‘algemene voorwaarden’, dan kunt u deze bij ons per mail opvragen.