Algemene voorwaarden

Wij houden niet van ellenlange voorwaarden met definities…

Gezien onze goede reputatie als fysieke winkel in Lisse, willen wij u als internet-shoppende klant ook tevreden maken en houden. Net als onze klanten in Lisse en omstreken.

Wel hebben wij de volgende ‘voorwaarden’:

-       Prijzen zijn inclusief BTW.

-       Wettelijk gezien heeft u 14 dagen herroepingsrecht. U mag bijvoorbeeld binnen 14 dagen producten terugsturen. Voorwaarden zijn dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn en producten ongeopend/ongebruikt zijn.

-       Betalingen dienen altijd vooraf via de webshop te worden voldaan; in dit geval via iDeal van Mollie.

-       Tot een bedrag van 75 euro rekenen wij in Nederland verzendkosten tegen kostprijs: € 6,95. Wanneer u de bestelling wilt afhalen in onze winkel in Lisse, vervallen de verzendkosten. Voor België geldt tot 100 euro een verzendbijdrage van € 7,50.

-       U heeft besteld voor 16:00 uur? Dan zorgen wij er voor dat u de volgende dag de producten in huis heeft. Uitzonderingen hierop zijn zon- en feestdagen. Mocht een product uitverkocht zijn, dan nemen wij altijd contact met u op om tot een servicegerichte oplossing te komen.  

-       Wij hanteren een Smaakgarantie; onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste eisen. Mocht u toch niet tevreden zijn over een product, neemt u dan svp contact met ons op. Op non-food producten gelden de garantievoorwaarden die de producent heeft bepaald.

- Let op; Onder de 18 jaar -> geen alcohol! Bij wijn en bier verkoop wij vragen om een       legitimatiebewijs.
 

Mocht u toch behoefte hebben aan de uitgebreide ‘algemene voorwaarden’, dan kunt u deze bij ons per mail opvragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »