Verzenden & retourneren

Verzending:

Voor Nederland:
Wij maken gebruik van de diensten van PostNL. Dit houdt in dat wanneer u voor 16:00 uur besteld, de bestelling de volgende dag in huis heeft (uitgezonderd zon- en feestdagen).
Wanneer onverhoopt een product uitverkocht is, nemen wij contact met u op. Wanneer een product niet voorradig is, heeft u het recht om de bestelling te annuleren. Minimaal aankoopbedrag is € 10,-

Bij bestellingen tot 75 euro worden € 6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de 75 euro vervallen de verzendkosten. U kunt ook uw bestelling in onze winkel in Lisse af komen halen; ook dan vervallen vanzelfsprekend de verzendkosten.

Voor België:
Wij maken gebruik van de diensten van PostNL. Dit houdt in dat wanneer u voor 16:00 uur besteld, er een levertijd is van 1 á 2 werkdagen. Wanneer onverhoopt een product uitverkocht is, nemen wij contact met u op. Wanneer een product niet tijdig voorradig kan zijn, heeft u het recht om de bestelling te annuleren. Bij bestellingen tot 100 euro worden € 7,99 aan verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de 100 euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
 

Retourneren:

Alleen non-food producten kunnen retour worden gestuurd. Dit alleen na telefonische of schriftelijke overeenstemming! Foodproducten hoeven niet geretourneerd te worden, bij gegronde redenen ontvangt u een vervangend product.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »