Crafted in collaboration with DosKiwis Brewing, hailing from the shores of New Zealand, Shipwreck Bay is a bold West Coast DIPA built on a 100% barley malt base.
Imperial Stout gerijpt op whiskey vaten met duidelijke smaken van toffee en chocolade, dankzij de geroosterde mout. Een lange afdronk met koffie en opnieuw chocolade, maar ook een hoop whisky en tannines.
Subtiele smaak van chocolade en steenvruchten en eindigt met turfachtige afdronk. Het bier is gerijpt op peated whiskyvaten, wat aroma’s van chocolade, whisky en eikenhout geeft die lekker lang blijven hangen. Vaten: Islay 2020, Ben Nevis en CAO Ila 2009
Young white wine of a cool yellow color with light green tonalities. In the nose, peach aromas combined with white flower aromas of roses and jasmine. Pungent, silky taste with a measured acidity that assists persistence.
This wine consists of a blend of Grenache, Carignan, Cabernet Sauvignon, Syrah and Merlot. Lots of different red and black fruit flavours complimented with a nice spiciness. Ripe wine in which you do taste the warm climate.