De Balcones Imperial Doppelbock combineert eikenhout met rijke tonen van rozijnen, pruimen en zoethout, aangevuld door karamelachtige accenten van gebrande suiker.
Balmeta is a single varietal wine made from the Carignan, the most traditional grape of the Empordà, a land of flowers and red skies, where the vines stoically resist the Tramontane north wind.
De rijke Peruaanse cacao voegt een verwarmende, nootachtige diepte toe met delicate hints van bloemen en kruiden. Verwarmende karameltoetsen worden prachtig in balans gehouden door een unieke mix van Belgische en Engelse gist
Bananensoes & Cappuccino is een Imperial Milkstout met een volle body en een zacht romig mondgevoel. Het bier biedt een zoete combinatie van banaan en karamel, gevolgd door rijke tonen van chocolade en koffie in de afdronk.
an Imperial Stout aged to perfection in port barrels. This exquisite brew, fit for the most discerning of palates, intertwines the opulence of a rich, robust stout with the luxurious nuances imparted by the coveted port wine barrels 11,3%
Beginnend met een 5-grain stout basis die is gevriesdroogd en vervolgens gerijpt in een unieke combinatie van twee uitzonderlijke vaten: Girvan North British Grain en Heaven Hill Bourbon
een prachtige barleywine gebrouwen en 6 maanden laten rijpen in Het Anker whisky barrels. Hierdoor krijgt het bier diepe en warme tonen van karamel, vanille en eik. De barrels zorgen voor een mooie complexiteit aan het stevige moutkarakter van het bier.
This Barley Wine has matured for no less than 14 months in Craigellachie casks. Craigellachie is a Whisky from the heart of Scottish Speyside. The whisky casks give this barley wine extra depth of caramel and fruity aromatic notes.
Deze dikke Imperial Stout van 11% heeft 18 maanden gerijpt op Piana Vyshnia barrels. Deze unieke rijping geeft het bier rijke smaken van donker fruit, vanille en eikenhout, terwijl de diepe, complexe tonen van de stout goed aanwezig blijven
#4000 is de vierde en tevens ook laatste in de reeks van de 4 speciale BA bieren voor het 20 jarig bestaan van Brouwerij de Molen. Met deze ‘quadruple-ish’ gelagerd op rum vaten sluiten we de serie met een knal af.
Baobab is op z’n zachtst gezegd uniek. De droogte zit hier diep ingeworteld, maar wordt al snel overwoekerd door een verfrissende citrusachtige kruin met exotische toetsen. Kortom: een boom van een tripel.
a Belgian IPA crafted with Belgian Abbey yeast, infusing notes of bubblegum, ripe banana, and a subtle hint of spice. Each sip transports you to simpler times, offering a delicious reminder of the past.