San Diego Session IPA 4.7%. A hop-forward California-inspired session beer. Brewed with oat flakes for an extra silky mouthfeel. Hopped and dry hopped with a blend of New World hops (Galaxy and Mosaic). Contains wheat and barley malts and unmalted oats.
Het derde bier in deze reeks is een zachte, licht fruitige Tripel met een volle smaak. Het typische Belgische karakter komt naar voren in dit bier door zijn kruidige en fruitige tonen, afkomstig van de gist.
Voor het laatst gebrouwen in 2021 en nu eindelijk weer terug én met verbeterd receptuur; onze Kabbel. Een donker bockbier met karakter: vol van smaak, een tikje droog, maar nooit saai.
Uzzewuzze Oliebol 2024 vormt de basis van deze vatrijping van 9 maanden op Rioja-vaten, waar het tonen van rood fruit, mild hout en vanille oppikte. Andaliman peper en dry hop zorgen voor een frisse twist van citrus, bloesem en subtiele kruiden. Het resul
Onze Jan is ondertussen een echt sportman, doet Hyrox-wedstrijden bij de vleet en verkiest nu smaak boven alcohol. Wij gingen de uitdaging aan: het resultaat is een zachte IPA, gebrouwen met diverse Amerikaanse hopsoorten, die zorgen voor een fris citrusa
Het vierde bier in deze reeks is een bijzonder Weizenbier. Dit is geen doorsnee Weizen, maar een bier met een flinke knipoog naar Roelofarendsveen – hét dorp van de tulpen.
The typical aromatic characteristics of Viognier: impressive tropical fruit, such as banana, mango, peach and apricot, and an elegant “blossom”. The structure is soft and sultry, coating the palate, but with sufficient fresh notes.
Deze Imperial stout is vol en kruidig door gul gebruik van rogge in het brouwproces. De rijping op zachte Speyside vaten maakt deze Barrel Collab compleet. Collab La Pirata
Een robuuste bok met tonen van chocolade, pistache, vanille en geroosterde mouten. Vol van smaak, zacht in afdronk en perfect voor de liefhebber van uitgesproken bieren.