spróng is a new blend of wild ales varying from 6 months up to 4 years, with Sicilian sage. This vintage we tried to enhance the herbal qualities of the sage together with a fresh, and vibrant but yet characterful blend of several oak puncheons (500 and 4
The basis of the TR20 is a dry and drinkable triple. The Citra hop used gives a special citrus character, unique for a triple. And if you also infuse this beer with a Triple Sec…
Deze tripel reisde mee op het ritme van de Blauwe Tram en vond rust op een brandyvat. Het resultaat: een kruidige klassieker met warme eikenhouten diepgang.
De Blauwe Tram tripel maakte een tussenstop in een Ginvat, waar hij doordrenkt werd met kruidige en frisse tonen. Een verrassend ritje vol karakter en citrusachtige flair!
A captivating imperial stout brewed with a generous helping of truffles. 10% Taste: The initial taste is on the drier side with a hint of cocoa. The mid-palate introduces a milky chocolate sweetness, while the finish reveals the characteristic nutty and u
Voor dit bier hebben we onze Scheepstimmerman te rijpen gelegd op PX sherry vaten. Na een rijping van 18 maanden heeft het bier nog een finish van 6 maanden op Tawny port vaten gehad.
Powerful Imperial Stout with a thick creamy texture showcasing beautiful coffee and dark chocolate notes. Jet black beer with a silky caramel coloured foam.
San Diego Session IPA 4.7%. A hop-forward California-inspired session beer. Brewed with oat flakes for an extra silky mouthfeel. Hopped and dry hopped with a blend of New World hops (Galaxy and Mosaic). Contains wheat and barley malts and unmalted oats.
een smaakvolle Dubbelbock met tonen van karamel, kaneel, gember, nootmuskaat en kruidnagel. Een vloeibare snijkoek dus, alleen de boter mist nog! Dit bier is speciaal gebrouwen voor onze vrienden van Café De Vergulde Vos uit Rijpwetering.