Our newest release in the advanced single hop products series is brewed with Riwaka. We used Amplifire pellets, Amplifire oil from Clayton farms, SubZero HopKief and T-90 pellets from Freestyle farms.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
Een Rotterdamse Pale Ale gedryhopt met de Amerikaanse hopsoorten Citra & Mosaic. Karel is fruitig in de neus met passievrucht, grapefruit en op de achtergrond een zweem van hooi en citrus. Dit bier is GLUTENVRIJ!
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.
Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%