Imperial stout at 12% brewed with dark malts, oats, and muscovado sugar, delivering rich notes of coffee, licorice, molasses, and caramel with a thick body and creamy finish—brewed to mark our 10th anniversary.
Voor deze editie van 2025 hebben we vol ingezet op innovatie en exclusieve hopselectie. We kozen voor twee zeldzame hopsoorten: Superdelic en Strata. Geen doorsnee - dit zijn smaakbommen die je zelden in Europa vindt.
Hazy Double IPA met attitude. Gebrouwen met de Nieuw-Zeelandse Superdelic-hop, die zorgt voor een explosie van tropische fruittonen – denk mango, passievrucht en citrus.
YES, YES, YES! Brewed with three seductive hops and a yeast named after a fruity goddess, it's all red fruit, sweets and citrus. Will our NEIPA make you dance on the table, shake your wild hair loose and make you scream?
Een zeer complexe stroperige IJs Bok waar je door de combinatie van de vanilleboon, kaneel en de maple leaf siroop samen met de langdurige bitterheid van elke slok extra lang kunt genieten.
Een prachtig geschenk! Wijn van het fijnste sap. Robijnkleurig, intens en levendig. Aroma's van rijp fruit zoals kersen en bramen met hints van vanille en koffie. . Genummerde flessen bij oplage van 1003 flessen.
Danish Wild Ale aged in a large, very old Oloroso Sherry Bocoy cask made of chestnut wood for two years, and blended this with a smaller amount of two-year-old Danish Wild Ale aged in a traditional oak Oloroso barrel. .
een mooi bier dat dat nogmaals gebrouwen is en voor 6 maanden heeft gerijpt op Tawny Port vaten. De koffie en chocolade tonen van het bier worden nu fantastisch aangevuld door de aroma’s van rood fruit en hout. Collab Puhaste.