Deze bijzondere Tripel Weizen is het resultaat van een samenwerking tussen Jopen en de Portugese brouwers van Dois Corvos. Door de fusie van een Weizen en een Tripel ontstaat een bier met fruitige esters en kruidige ondertonen. >
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.
Een zeer complexe stroperige IJs Bok waar je door de combinatie van de vanilleboon, kaneel en de maple leaf siroop samen met de langdurige bitterheid van elke slok extra lang kunt genieten.
Een prachtig geschenk! Wijn van het fijnste sap. Robijnkleurig, intens en levendig. Aroma's van rijp fruit zoals kersen en bramen met hints van vanille en koffie. . Genummerde flessen bij oplage van 1003 flessen.
Danish Wild Ale aged in a large, very old Oloroso Sherry Bocoy cask made of chestnut wood for two years, and blended this with a smaller amount of two-year-old Danish Wild Ale aged in a traditional oak Oloroso barrel. .
Collab Puhaste. A thick, rich stout. With the first sip, notes of coffee and chocolate drip from it, followed by a subtle spicy touch. Ideal as a dessert or simply to enjoy. It's just a sin not to drink this beer.
een mooi bier dat dat nogmaals gebrouwen is en voor 6 maanden heeft gerijpt op Tawny Port vaten. De koffie en chocolade tonen van het bier worden nu fantastisch aangevuld door de aroma’s van rood fruit en hout. Collab Puhaste.
Lichtjaren hier ver vandaan staken drie chefs de koppen bij elkaar en creëerden een gloednieuw bier. Stap in je ruimteschip en proef smaken van buiten deze wereld. 8,2%