Deze 6,9% Triple Dry Hopped New England IPA is gebrouwen met Manilita, Riwaka, Rakau en Motueka hoppen. Het resultaat is een complexe mix van tropische fruittonen en een zachte, volle body.
Aged for 13 months in a Bourbon barrel, this stout was fermented with Kveik Voss yeast making for dark complexity of molasses, with fruity peaks and vanilla hints, strong oak hitting the most hidden nooks of your consciousness and owning it.
Imperial stout at 12% brewed with dark malts, oats, and muscovado sugar, delivering rich notes of coffee, licorice, molasses, and caramel with a thick body and creamy finish—brewed to mark our 10th anniversary.
Deze bijzondere Tripel Weizen is het resultaat van een samenwerking tussen Jopen en de Portugese brouwers van Dois Corvos. Door de fusie van een Weizen en een Tripel ontstaat een bier met fruitige esters en kruidige ondertonen. >
Voor deze editie van 2025 hebben we vol ingezet op innovatie en exclusieve hopselectie. We kozen voor twee zeldzame hopsoorten: Superdelic en Strata. Geen doorsnee - dit zijn smaakbommen die je zelden in Europa vindt.
YES, YES, YES! Brewed with three seductive hops and a yeast named after a fruity goddess, it's all red fruit, sweets and citrus. Will our NEIPA make you dance on the table, shake your wild hair loose and make you scream?
Een zeer complexe stroperige IJs Bok waar je door de combinatie van de vanilleboon, kaneel en de maple leaf siroop samen met de langdurige bitterheid van elke slok extra lang kunt genieten.
Een prachtig geschenk! Wijn van het fijnste sap. Robijnkleurig, intens en levendig. Aroma's van rijp fruit zoals kersen en bramen met hints van vanille en koffie. . Genummerde flessen bij oplage van 1003 flessen.