To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.
een mooi bier dat dat nogmaals gebrouwen is en voor 6 maanden heeft gerijpt op Tawny Port vaten. De koffie en chocolade tonen van het bier worden nu fantastisch aangevuld door de aroma’s van rood fruit en hout. Collab Puhaste.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%