Imperial Stout aged on Cocoa and Vanilla Beans. 10,1%. For the filth beer in our Danish Imperials series we honor the first Danish Imperial of them all, “Gorm the Old”. Brewed with lactose sugar and cellared on cocoa nibs and vanilla beans,
B-Aged Imperial Stout brewed with Coffee 13,5%. Brewed with coffee and lactose sugar and aged in red wine barrels for over a year, Red Wedding is a surprisingly smooth drinking imperial stout that showcases a complex blend of coffee and vanilla flavors,
Imperial Stout aged in White Port Barrels. 13,5%. a full-bodied imperial stout that showcases a complex blend of coffee and honey-like flavors, side BA characters of oak, almonds and toffee, a rich, smooth, and slightly fruity drinking experience.
Met deze mooie uitspraak van schrijver James Russell Lowell uit de 19e eeuw wordt bedoeld: Als je de moed hebt om risico’s te nemen, brengt dat mooie kansen als beloning. Wij vonden dit een mooie naam voor onze collab met nano brouwerij Bravoure.
Deze Imperial Pastry Gose combineert de betoverende zoetheid van abrikoos, de uitgesproken zuurgraad van rabarber en de verrukkelijke smaak van tonkaboon.
We behouden de basis van het oorspronkelijke recept, dat in 2022 een gouden medaille won tijdens de
This is the entrance to a dark world, the imperial stout world. Be aware that there is no way back, and there are no regrets! Also, we're just warming up ...
Campofilone Fettuccine.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
This one blends our signature VeryBigMoose additions of cacao and vanilla with maple syrup and hazelnut, befor aging in bourbon-infused maple syrup barrels.Flavours of rich espressso meld with smoky notes of maple and burnt sugar.
This edition evokes an old fashioned. This is our signature VeryBigMoose recipe, matured in Rye Whiskey cask with a twist of orange. Flavours of rich espresso, roast malt, dark chocolate liqueur and hint of peppery spice.
Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
Quadruple mash stout 12%. Fire is a non-adjunct stout we’re really proud of, brewed in collaboration with Crisp Malt. We got to use two of their heritage malts in this 100% English ingredient stout.
DE DANS blijft trouw aan de volle, zachte en fruitige basis die je van ons gewend bent. Verwacht een intens zacht en romig mondgevoel met een milde bitterheid. Citra en Riwaka zorgen voor mooie citrus en tropisch fruit tonen met daarbij een beetje van gra
A powerhouse of citrus intensity, this Quadrupel IPA unleashes layers of grapefruit, lime, and tropical fruit from an all-Citra hop bill. Despite its strength, the beer stays crisp and juicy, with a lingering resinous bitterness.
Hazy TIPA (10% ABV) brewed with Nelson Sauvin, Ekuanot, and El Dorado. Expect white grape, citrus, and tropical notes with pineapple, lime, and a hint of green bite over a soft malt base and a clean finish.