18,8% This freeze-distilled masterpiece intensifies a bold cinnamon and roasted aroma profile. With an amplified complexity in terms of taste and a fullbodied and complex structure, this Iced Stout delivers a powerful yet refined taste experience.
Characteristic stout aromas blend seamlessly with cinnamon and roasted tones, nicely and harmoniously balanced. The flavours collide in a true Cinna-Boom, offering a smooth experience that remains gentle all the way yet full of character.
Krachtig, maar ronde Spaanse wijn van Cabernet Sauvignon, Grenache en Carignan druiven uit de regio Emporda; wijngebied tussen Barcelona en de Pyreneeën in.
Rode wijn met een intense kersenrode kleur en aroma's van zwart fruit, zoals bramen en pruimen, samen met een laatste toets van zoethout en koffie. In de mond is de wijn goed gestructureerd en rond.
Biologische kruidenthee met gember. Een echte oppepper! Heerlijk verfrissend en daarna kan je weer de hele wereld aan! Samenstelling: Citroengras, Gember, Rozemarijn en Citroenverbena.
Imperial Pastry Stout gebrouwen met cacao, havermelk, vanille en whisky. Deze rijke en complexe stout combineert de diepe chocoladetonen van cacao met de romige textuur van havermelk, verfijnd met vanille en afgerond met whisky-invloeden
Double New England IPA gebrouwen met Motueka, Nelson Sauvin en Mosaic hopsoorten. Deze goudkleurige DIPA combineert de unieke lime- en tropische aroma's van Motueka met de wijnachtige complexiteit van Nelson Sauvin en de fruitige punch van Mosaic.
Deze hazy IPA is gebrouwen met Krush, HBC 638 en Citra hopsoorten, wat resulteert in een sappige en aromatische ervaring vol tropische en citrusachtige smaken.
Pastry Sour gebrouwen met frambozen, kersen, marshmallows en lactose. Deze kleurrijke en speelse sour combineert de frisse zuurheid van frambozen en kersen met de zoete, romige textuur van marshmallows en lactose.
Almond Pop starts with a viscous base before we added toasted almonds, marshmallows, Madagascar vanilla, cake mix, and lactose. Almond Pop pours a viscous pitch black with a mocha foam cap releasing notes of a wonderful childhood memory.
krachtige Imperial Stout met cold brew koffie en vanille. Het bier is volmondig en romig, met uitgesproken geroosterde tonen, rijke koffiesmaken en een hint van karamel. De zachte zoetheid en vanille zorgen voor balans en diepte, resulterend in een intens
Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt hout er ook dik bovenop. Het bevat hout, is getoast en een beetje geroosterd.
4 granen eisbock in de ex-girlfriend barrel series van Jopen brouwerij. Gerijpt 367 dagen op Tawny Port.
Met gerst, tarwe, haver en rogge.
Woody van smaak met vleugje fruit en chocolade
Neem Jopens bekroonde Bokbier, leg het op ijs en het resulteert in een abnormaal lekkere Eisbock. Aroma’s van rijpe pruimen, chocola, rozijnen en geroosterde mout komen je tegemoet. De smaak bevat veel geroosterde mouten, chocola en pruimen.
Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt het hout er ook dik bovenop. Het bevat
hout, is getoast en een beetje geroosterd.
De Stompetoren Extra Belegen is geschikt voor mensen die van iets meer karakter houden. Deze kazen liggen circa 7-8 maanden te rijpen op de houten planken van het rijpingspakhuis. Gedurende de rijping worden de kazen steeds gekeerd en gepoetst om de glanz
De nieuwste uit de Silver Series: Rye Whiskey Barrel Aged Imperial Stout. Gebrouwen met Ethiopia Beloya koffie, in samenwerking met de koffiemeester van Kokomo. Untappd 4.44