This is the entrance to a dark world, the imperial stout world. Be aware that there is no way back, and there are no regrets! Also, we're just warming up ...
Campofilone Fettuccine.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
This one blends our signature VeryBigMoose additions of cacao and vanilla with maple syrup and hazelnut, befor aging in bourbon-infused maple syrup barrels.Flavours of rich espressso meld with smoky notes of maple and burnt sugar.
This edition evokes an old fashioned. This is our signature VeryBigMoose recipe, matured in Rye Whiskey cask with a twist of orange. Flavours of rich espresso, roast malt, dark chocolate liqueur and hint of peppery spice.
Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
Quadruple mash stout 12%. Fire is a non-adjunct stout we’re really proud of, brewed in collaboration with Crisp Malt. We got to use two of their heritage malts in this 100% English ingredient stout.
DE DANS blijft trouw aan de volle, zachte en fruitige basis die je van ons gewend bent. Verwacht een intens zacht en romig mondgevoel met een milde bitterheid. Citra en Riwaka zorgen voor mooie citrus en tropisch fruit tonen met daarbij een beetje van gra
A powerhouse of citrus intensity, this Quadrupel IPA unleashes layers of grapefruit, lime, and tropical fruit from an all-Citra hop bill. Despite its strength, the beer stays crisp and juicy, with a lingering resinous bitterness.
Hazy DIPA (8.5%) brewed with Citra Cryo, Galaxy and Motueka. Citrus and dank notes up front, followed by juicy passion fruit, melon, lime and peach. Smooth and rounded from a malt bill of golden promise, wheat and oats.
Hazy White DIPA (8.5%) fermented with Belgian wit yeast and LAIII. Soft and smooth with notes of white grape, lime, ripe pear and candied tropical fruit. Subtle clove, light banana and citrus spice round out this unique, gently spicy twist on the style.
Hazy IPA that is soft, saturated and full of expressive hop character. The label is a nod to Welcome to the Citra Show, one of our first can releases, connecting the early days to where we are now
Imperial stout gebrouwen met een blend van koffiebonen en chocolade, daarna gerijpt in bourbonvaten, waar daarvoor Michigan ahornsiroop in heeft gerijpt. waarschijnlijk de laatste batch... max 2 per klant
Een Old Ale waar het scherpe randje vanaf is gehaald door er Melasse aan toe te voegen. Om vervolgens op Bourbon vaten te worden gerijpt waar al eerder ahornsiroop in heeft gezeten.