The bullet-shaped bottle holds a carefully selected blend of port wines from Taylor's extensive tawny reserves. The port has aromas of coffee, butterscotch, dried fruits and spices and a wonderfully warm, long finish.
barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.
Tesselaar Bruuzer is een Tripel. Bruuzer is het Tessels dialect voor Wildebras. Uit de koperen ketels van de enige brouwfamilie die Texel rijk is komt een onstuimig en krachtig bier van hoge gisting
Tesselaar Eilandkriebel is hét speciaalbier voor in het "foorjaar" volgens Familiebrouwerij Diks. Eilandkriebel is het beste blonde seizoenbiertje afkomstig van Texel.
De donkere moutsoorten geven dit bier een volle karamelsmaak. De sinaasappelschil geeft een soepele afdronk. Een bier om na een gure koude wandeling over het strand of door de bossen, heerlijk te genieten bij een knapperend houtvuur.
Gebrouwen met de verse Nieuw-Zeelandse hop ‘The Bruce,’ legt dit bier een perfecte basis voor deze Collab met Bax. Een abnormaal lekker bier met exotische tonen van citrus, mango en
abrikoos.
Mooie aroma’s van vanille, hout van de barrel, bourbon, bruine suiker, chocolade en dadels. Het bier is lekker boozy en vanille uit de bourbon voert de boventoon. Tot slot vind je smaken van chocolade, bruine suiker en laurier.
We love The Dude. He just wants to go bowling. In de geur veel hout van de barrel met vanille en chocolade. In de smaak vind je hout terug met tonen van vanille, bruine suiker, toffee en laurier. Lekker boozy en een beetje rauw. Net als The Dude zelf.