Zoet, fruitig en vol van smaak. Verwacht toetsen van druif, limoen en bessen in deze aromatische IPA. Naast klassieke hop toevoegingen in de fermentor, hebben we een vloeibaar Motueka hop product gebruikt na het centrifugeren voor een extra punch.
Bourbon barrel aged version of Midnight Macchiato. Brewed with Colombian La Claudina coffee and condensed milk. Collaboration with Kokomo Coffee Roasters.
The famous rosé from Provence and the Cote D'azur. In the glass, this is a very lightly toned rosé with a caressing and explosive nose with notes of white flowers and small yellow fruits.
Deze hazy double dry-hopped DIPA is gebrouwen met sterk aromatische Nieuw-Zeelandse hopsoorten. Aroma’s van rijpe mango, kruisbes, druif en diesel. Het bier is super juicy, moutig en enorm fruitig hoppig. Het is de perfecte mix tussen juicy zoetig en stev
An IPA at the pinnacle of the tropical jungle of aromas, with clementine sorbet notes and jelly fruit nuances. Outer Range was founded in Frisco, Colorado, and recently opened their second outpost in Chamonix, France.
Our trusted Imperial Stout, but with an innovative twist. Thanks to the addition of nitro, the beer is smoother, creamier, and a touch sweeter. To keep it perfectly balanced, we’ve added a bit more roast.
Na uitgebreid experimenteren hebben we een alcoholvrije stout gebrouwen die Moersleutel waardig is. Rijke smaken van vanille, tonka en koffie, met rozijnen en kaneel die 12 uur lang zijn gestoomd voor extra diepte.
Whisky Infused Belgian Quadrupel. The addition of whisky just before bottling has deepened the already rich flavors of Zuster Agatha. Notes of vanilla, wood, and a hint of cherry add even more character to this quadrupel beer.
De rijke Nederlandse quadrupel Zuster Agatha wordt elke winter eenmalig gebrouwen met een lichte houtrijping. Deze extra rijping verstevigt de licht gebrande moutsmaken met tonen van vanille en tannine.