een fijne, alcoholvrije aperitief die ook uitstekend past bij lichte gerechten zoals kip, vis en groenten. Gekoeld geserveerd, overtuigt deze blend door zijn fruitige, sappige smaak en verfrissende lichtheid.
De rijping van zes maanden op Tomintoul whisky vaten zorgt voor een mooie balans. Ontdek zowel in de geur als in de smaak vanille, rozijnen en fruit. Enjoy the journey!
White Champagne Cassis is een melange van witte en groene thee, champagne extract, citroengras, verveine, zwarte en rode bessen, rozenbloesem en zonnebloembloesem. Een bijzonder feestelijke thee!
This Double New England IPA is our pinnacle—hazy, juicy. Triple dry-hopped at 31g/L with Citra and Galaxy, it bursts with passion fruit, peach, and citrus, wrapped in a velvety body. A tribute to those we miss, still shining through.
New England Triple IPA van 10% gebrouwen met dynamo-boost Citra, Nelson Sauvin, Citra Cryo en Hyperboost Krush. Intense aroma’s van tropisch fruit, druiven en citrus, ondersteund door een zachte, romige body.
Collaboration with Revenant Brewing Project. Gerard Joling in een blik: very fruity. Een goudgele, troebele en lekker dikke NEIPA die je doet verlangen naar de zomer.
Premium single orchard cider with Euskal Sagardoa designation of origin, made only with local apple varieties grown in an apple orchard in Tolosa. Tribute to our ancestor Joanes de Zapiain, who was already making sagardoa in the 16th century.