White Champagne Cassis is een melange van witte en groene thee, champagne extract, citroengras, verveine, zwarte en rode bessen, rozenbloesem en zonnebloembloesem. Een bijzonder feestelijke thee!
This Double New England IPA is our pinnacle—hazy, juicy. Triple dry-hopped at 31g/L with Citra and Galaxy, it bursts with passion fruit, peach, and citrus, wrapped in a velvety body. A tribute to those we miss, still shining through.
Collaboration with Revenant Brewing Project. Gerard Joling in een blik: very fruity. Een goudgele, troebele en lekker dikke NEIPA die je doet verlangen naar de zomer.
Premium single orchard cider with Euskal Sagardoa designation of origin, made only with local apple varieties grown in an apple orchard in Tolosa. Tribute to our ancestor Joanes de Zapiain, who was already making sagardoa in the 16th century.
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.
Seoulvignon Ruby Sour is ruby hued Tart Ale brewed upon a light wheat beer recipe, accompanied by the addition of Korean Spelt and Sticky Rice, showcasing pleasant bouquet from ‘Bokbunja’ Korean BlackBerry, Korean Pomegranate, Ceylon Cinnamon and rosehip