Hop Roulette is a series showcasing new and experimental hop varieties.
Pacific Sunrise is the eighth IPA in the Hop Roulette series, using 50% Pacific Sunrise and 50% Mosaic hops.
Maken wonderbaarlijk lekkere droge worst van biologisch varkensvlees. Wat ze maken is 100% natuurlijk én minimaal 95% lokaal. Om het ambacht onder de knie te krijgen, gingen chefkok Brandt en politicoloog Levie een jaar in de leer in Italië.
Een perfecte omschrijving voor dit bier. Gebrouwen met een ruime hoeveelheid rogge, wat een volle smaak en een dikker mondgevoel geeft. Rogge geeft bovendien het bier een karakteristieke, iet wat kruidige smaak. Een bier om lekker lang van te genieten.
Stroopwafel is an imperial cookie stout collaboration with our Dutch friends from Groningen, Folkingebrew. Known for their big & bold beers we created together a true double dutch delight by loading our brew with tons of original lowlander stroopwafels.
high-intensity New England-style Triple IPA, heavily hopped with mosaic on the hot side of the brewing process and dry-hopped with Strata, Motueka and Citra on the cold side.
a new and exciting collaboration beer, brewed together with Totally Natural Solutions (TNS). TNS makes a lot of cutting-edge hop products, we used Hop Gain Floe in the whirlpool, Hopburst in the dry hop, and some bitterness adjustment with Alpha Niso.
Salikatt en DEYA brouwden samen deze Amber, maar met een meer dan gemiddelde hoeveelheid hop. De moutige tonen krijgen daardoor bijval van hoppige tonen zoals dennennaalden of wat citrusvruchten. Een moderne interpretatie van een klassieke stijl!
Påske is a fresh and fruity New England-style IPA with a soft mouthfeel and smooth bitterness. Generously hopped with Eclipse, Mandarina Bavaria, and Citra hops for a pronounced hop character of mandarin, pineapple, and peach.
HIGH-INTENSITY NEW ENGLAND-STYLE DOUBLE IPA. THE BEER IS
LIGHT IN COLOR AND DOUBLE DRY-HOPPED WITH IDAHO 7 AND VIC SECRET HOPS.
WE'VE ALSO INCORPORATED PHANTASM POWDER, MADE FROM MARLBOROUGH
SAUVIGNON BLANC GRAPES, TO UNLOCK NEW AROMAS AND FLAVORS.
New England-style double IPA, hopped with citra on the hot side of the brewing process and dry-hopped with vic secret and azacca on the cold side. Expect vibrant aromas and flavors of citrus and fresh, tropical fruits.
Hartig en zoet gecombineerd in een vatgerijpt bier. Je kent die bananenschuimpjes wel? En je kent Laphroaig whisky? Dan krijg je dit. De zoete banaansnoepjes gecombineerd met de bijna dropachtige smaken van de Laphroaig whiskyvatrijping.
Traditional British brewery with well water, to create a rich flavorful ale; deep chocolate on color with a roasted barley nose and flavor that is a complexity of malt, hops, and yeast. Fermented in 'stone Yorkshire squares'.
Brewed with well water (the original well at the Old Brewery, sunk in 1758, is still in use, with the hard well water being drawn from 85 feet underground), malted barley, roasted malt, yeast and hops. Fermented in ‘stone Yorkshire squares’.
The collectable label on Winter Welcome Ale this year celebrates the centenary of the Flying Scotsman. A limited edition brewed for the short days and long nights of winter. The full body resulting from fermentation in ‘stone Yorkshire squares
Moutig met aroma’s van chocolade en koffie. De toegevoegde rooibos maakt het geheel fris en fruitig. Vanilletonen door de vatrijping op maagdelijke eikenhouten vaten.