Hartig en zoet gecombineerd in een vatgerijpt bier. Je kent die bananenschuimpjes wel? En je kent Laphroaig whisky? Dan krijg je dit. De zoete banaansnoepjes gecombineerd met de bijna dropachtige smaken van de Laphroaig whiskyvatrijping.
Traditional British brewery with well water, to create a rich flavorful ale; deep chocolate on color with a roasted barley nose and flavor that is a complexity of malt, hops, and yeast. Fermented in 'stone Yorkshire squares'.
Brewed with well water (the original well at the Old Brewery, sunk in 1758, is still in use, with the hard well water being drawn from 85 feet underground), malted barley, roasted malt, yeast and hops. Fermented in ‘stone Yorkshire squares’.
The collectable label on Winter Welcome Ale this year celebrates the centenary of the Flying Scotsman. A limited edition brewed for the short days and long nights of winter. The full body resulting from fermentation in ‘stone Yorkshire squares
Moutig met aroma’s van chocolade en koffie. De toegevoegde rooibos maakt het geheel fris en fruitig. Vanilletonen door de vatrijping op maagdelijke eikenhouten vaten.
A blend of selected 15-month Porto barrel-aged Imperial Stout and 6-hour boiled young Imperial Stout that has been heavily conditioned over raspberry and vanilla beans. 11%
Gebrouwen met de resten van de geschilde aardappelen van het Haarlemse FrietHoes. Jazeker, daar kun je ook je brouwsuikers uit halen. De Chinook en Centennial hoppen zorgen voor de heerlijke kruidige en bittere toets aan deze blonde.
Een uit de Baltische staten afkomstige ondergistende variant op de Engelse porter. Met de aroma’s maar niet de bitterheid van licht geroosterde mouten. Die aroma's van chocolade karamel en donkere vruchten blijf je herontdekken bij elke slok.
DDH Double IPA brewed with Citra,
El Dorado, Triumph ja Chinook CGX hops.
Notes of peach, lime, orange and grapefruit creates a citrussy flavor profile that is balanced by subtle spiciness and pine resin.
Nieuwe 2021 batch van deze Stout. Mooie tonen van pure chocolade en Sinaasappel. Daarnaast is dit fijne bier ook nog eens gerijpt op Heaven Hill Bourbon vaten.