a Belgian quadrupel matured in American and French red wine barrels for two years. The barrels adds spice and notes of cranberries, blackberries and licorice. The leftover tannins from the wine adds mouthfeel to this robust beer.
Deze Barley Wine heeft 14 maanden lang in Moscatel vaten gelegen. Proef in deze zoete wijn de intense aroma’s van citrus, sinaasappel en vijgen. Dit in combinatie met onze Barley Wine is de perfecte harmonie tussen zoet, gedroogd fruit en eikenhout.
De zoete en kruidige toetsen van de mouten en hoppen geven een ideale basis om deze quadrupel op allerlei vaten te kunnen laten rijpen en dat zal in de toekomst dan ook veelvuldig gaan gebeuren. Tot die tijd: Geniet nog even van de rust.
This imperial stout is packed to the brim with tart orange flavours among vanilla, coffee, and rich dark chocolate from a generous addition of cacao nibs.
Lekkerste bockbier van 2023! Dubbelbock Gebrouwen met 6 verschillende mouten w.o. tarwe, Melanoïdine mout en cacao. Gebrouwen met de nieuwe Belvedère in Heemstede als inspiratiebron.
Brewed with well water (the original well at the Old Brewery, sunk in 1758, is still in use, with the hard well water being drawn from 85 feet underground), malted barley, roasted malt, yeast and hops. Fermented in ‘stone Yorkshire squares’.
Dit Typisch Engelse bier met zijn smaak van gebrande mout en gecombineerd met de karakteristieke Beierse Rauchmalz geeft dit bier zijn unieke volle, rokerige en bitterige
smaak. 7,5%
een van oorsprong Engels bier dat zeer geliefd was in St. Petersburg en special voor Rusland werd gebrouwen. Zeer complex van karakter, heel donker, erg zoet en sterk bitter. 10%
Traditioneel heeft Jopen het jaar 2022 afgesloten met hun Meesterstuk. Een deel van deze batch Imperial Stout met bosbes, amandelen en kokos heeft inmiddels 250 dagen op Strathclyde en Tillibardine Whisky vaten gelegen.
Traditioneel heeft Jopen het jaar 2022 afgesloten met hun Meesterstuk. Een deel van deze batch Imperial Stout met bosbes, amandelen en kokos is 250 dagen op Oloroso sherry vaten gerijpt.
De verrassende aroma’s van dennennaalden en rozemarijn werden dankzij een innovatieve techniek reeds geïnfuseerd tijdens het moutproces. Een experiment dat mogelijk werd dankzij de opening van Batteliek.
An IPA at the pinnacle of the tropical jungle of aromas, with clementine sorbet notes and jelly fruit nuances. Outer Range was founded in Frisco, Colorado, and recently opened their second outpost in Chamonix, France.
Premium single orchard cider with Euskal Sagardoa designation of origin, made only with local apple varieties grown in an apple orchard in Tolosa. Tribute to our ancestor Joanes de Zapiain, who was already making sagardoa in the 16th century.