Mooie aroma’s van vanille, hout van de barrel, bourbon, bruine suiker, chocolade en dadels. Het bier is lekker boozy en vanille uit de bourbon voert de boventoon. Tot slot vind je smaken van chocolade, bruine suiker en laurier.
We love The Dude. He just wants to go bowling. In de geur veel hout van de barrel met vanille en chocolade. In de smaak vind je hout terug met tonen van vanille, bruine suiker, toffee en laurier. Lekker boozy en een beetje rauw. Net als The Dude zelf.
De rijping van zes maanden op Tomintoul whisky vaten zorgt voor een mooie balans. Ontdek zowel in de geur als in de smaak vanille, rozijnen en fruit. Enjoy the journey!
Imperial stout aged in Highland whisky barrels — 11.5% Deze stout De Pikjongen heeft 9 maanden gelegen op drie verschillende Highland whisky butt's (500 liter per stuk).
Door het rijpen van de klassieke Duvel in de eiken Ierse whiskeyvaten, kreeg het speciaalbier krachtige rokerige toetsen van eik en vanille en een diepere, koperkleurige tint. 11,5% met origineel glas.
Murder is a group of Crows. Dark, evasive and mysterious. Murder is also this intense Imperial Stout aged in Carcavelos wine barrels. There are suspects, but the crime still remains unsolved
De editie van vorig jaar was een pastry stout van 11,11% met de rijke winterse smaken van gevulde speculaas. Deze volle Pastry Stout heeft sindsdien gerijpt op Bourbon vaten. Afgevuld in een grote fles van 75cl.
Barleywine aged in Bourbon barrels for 18 months. This edition of Lervig's distinguished barley wine displays strong notes of caramel and oak-ageing with hints of tabacco, fruit cake and vanilla. 13,8%
Cuvée Delphine is the Black Albert Russian Imperial Stout, carefully matured on Four Roses bourbon barrels for 12 months. Cuvée Delphine shines brightly as a pinnacle of balance and restraint.
A virtual brew on St. Patrick’s Day 2021 with Kelsey Grammer. First off we brewed a coffee-infused milk stout. We then aged this in fresh Irish whiskey barrels. The result is an amazing Irish coffee stout.
Perfect balans tussen het moutzoet en de bitterheid. De gebruikte Cascade hop geeft een subtiele maar fris accent aan het bier. Het originele recept komt van Marco Geilings en is met toestemming doorontwikkeld.
Razende BOK is een origineel ondergistend gebrouwen bokbier van 6.5% alcohol vol. De vele verschillende geroosterde moutsoorten geven dit bijzondere bokbier zijn karakteristieke en rijke karamel- en koffietonen.