Deze anarchistische DIPA heeft een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis: half grapefruit en papaya, half harsig en citroenschil. Gebrouwen met Riwaka, een van de meest zeldzame en explosieve hopsoorten van Nieuw-Zeeland. Naast drie verschillende soorten
In ons aanhoudende doel om de officiële bierpartner te worden van SpaceX, brouwden we deze hevig-hoppige Double NEIPA met Hybrid Pomona gist, vloeibare Nelson Sauvin en Simcoe Cryo. Waarom? Omdat ruimtereizen gaan om cryogenics – weet je wel, ingevroren m
Voordat je deze dropveter stout gaat drinken, zijn er een paar regels. Regel #1: erken dat een dropveter alleen een dropveter is als het minimaal 20cm lang is. Regel #2: begrijp dat dropveters een stukje calvinistisch erfgoed is: goedkoop en discreet. Reg
een rijke, complexe Eisbock met intense aroma’s van chocolade en amandel. De volle, stroperige body brengt smaken van rijp rood fruit en amandel, ondersteund door een zijdezachte afdronk met pure chocolade.
Een rijke Imperial Stout met geroosterde tonen, intense cacao en een frisse toets van passievrucht. Het zoete karakter van de cacaonibs harmonieert met een fruitig zuurtje van de passievrucht.
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
Wat is er heerlijker dan witte chocolade en gezouten karamel? Precies, het is perfectie - en de hoofdfocus van dit bier. Cheese Cake Pastry Stout is gebrouwen met 35% karamelmout en zout om ons eigen gezouten karamelgenot na te bootsen!
Translation: Corn Crake (in Estonian, the bird is called Rye Crake, because it lives mostly in rye fields). - A rye ale brewed with eight different malts and hopped with Cascade and Chinook.
We hebben de Eggens Quadrupel, +/- 1125 dagen laten rijpen op twee verschillende zeer oude rokererige / peated whiskyvaten, beide afkomstig van Islay. >>
Bijna twee jaar geleden wisten we de hand te leggen op whiskyvaten van een distilleerderij uit 1823 ( Auchentoshan), gevestigd in de Lowland Regio. Een zachtere eigentijdse whisky, >>
De donkere moutsoorten geven dit bier een volle karamelsmaak. De sinaasappelschil geeft een soepele afdronk. Een bier om na een gure koude wandeling over het strand of door de bossen, heerlijk te genieten bij een knapperend houtvuur.
18,3%The bold fusion of malt sweetness and warm whisky tones creates a captivating aroma. Aged in Scottish whisky barrels, this gem offers sweet notes of raisins and liquorice, enhanced by whisky influences from the used barrels and a distinct peated touc
18,8% This freeze-distilled masterpiece intensifies a bold cinnamon and roasted aroma profile. With an amplified complexity in terms of taste and a fullbodied and complex structure, this Iced Stout delivers a powerful yet refined taste experience.
Characteristic stout aromas blend seamlessly with cinnamon and roasted tones, nicely and harmoniously balanced. The flavours collide in a true Cinna-Boom, offering a smooth experience that remains gentle all the way yet full of character.