Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%
De rijping van zes maanden op Tomintoul whisky vaten zorgt voor een mooie balans. Ontdek zowel in de geur als in de smaak vanille, rozijnen en fruit. Enjoy the journey!
Door het rijpen van de klassieke Duvel in de eiken Ierse whiskeyvaten, kreeg het speciaalbier krachtige rokerige toetsen van eik en vanille en een diepere, koperkleurige tint. 11,5% met origineel glas.
De editie van vorig jaar was een pastry stout van 11,11% met de rijke winterse smaken van gevulde speculaas. Deze volle Pastry Stout heeft sindsdien gerijpt op Bourbon vaten. Afgevuld in een grote fles van 75cl.
Perfect balans tussen het moutzoet en de bitterheid. De gebruikte Cascade hop geeft een subtiele maar fris accent aan het bier. Het originele recept komt van Marco Geilings en is met toestemming doorontwikkeld.
Razende BOK is een origineel ondergistend gebrouwen bokbier van 6.5% alcohol vol. De vele verschillende geroosterde moutsoorten geven dit bijzondere bokbier zijn karakteristieke en rijke karamel- en koffietonen.
This beer is defined by a natural marriage of coconut, rum and bourbon which produce aromas of coconut cream pie. 12,8% BOURBON & RUM BARREL-AGED IMPERIAL STOUT