New England IPA with Citra Cryo | The Bruce (New Zealand hop blend with early harvested Nelson Sauvin, early Motueka, late Pacifica and mid Pacific Jade).
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.
Een eigenzinnige Tripel met een licht zoetje. Door een rijke mout en tarwe stort krijgt dit bier zijn volle karakter. Om het bier nog Veenser te maken hebben wij onze eigen gekweekte hop toegevoegd.
IPA met een fruitig en tropisch aroma en een verfrissende hoppige smaak. Door het gebruik van speciaal geselecteerde gist en het dry-hoppen van drie hopsoorten krijgt dit bier een uniek karakter. De afdronk is droog met een aangename bitterheid. 6,4%
barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.
Nieuwe 2021 batch van deze Stout. Mooie tonen van pure chocolade en Sinaasappel. Daarnaast is dit fijne bier ook nog eens gerijpt op Heaven Hill Bourbon vaten.
Heavy black stout matured in a selection of fresh bourbon whiskey barrels and fresh armagnac barrels. Here is plenty of salty licorice, vanilla, ammonia, dried fruit and roasted coffee. 11%
Kreeftwerk is gebrouwen met gerookte mout, een blend van wilde gisten en perzik puree. Dit geeft het bier een droog, fruitig karakter met lichte tonen van perzik, en een subtiele rooksmaak. 4,5%