We hebben onze ijzige Ex bijna een jaar gerijpt op brandy barrels. De geur bevat veel kersen en chocolade. In de smaak vind je tonen van salmiak, steenfruit en een beetje hout. It’s so boozy…it's delicious
Ontdek in de geur zachte tonen van pruimen, hout en rood en zwart fruit. Deze ex heeft
een mooie, ronde smaak met zachte tannines. De Ex verrast je met complexe smaken van rood fruit, kruiden en chocolade.
Deze complexe ex hebben we bijna een jaar laten rijpen in whisky barrels. Dit heeft fantastische geuren van whisky, pruimen, gedroogd fruit en karamel opgeleverd. De smaak is licht gerookt met tonen van vanille, hout, gedroogd fruit en cacao.
Neem Jopens bekroonde Bokbier, leg het op ijs en het resulteert in een abnormaal lekkere Eisbock. Aroma’s van rijpe pruimen, chocola, rozijnen en geroosterde mout komen je tegemoet. De smaak bevat veel geroosterde mouten, chocola en pruimen.
Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt het hout er ook dik bovenop. Het bevat
hout, is getoast en een beetje geroosterd.
De nieuwste uit de Silver Series: Rye Whiskey Barrel Aged Imperial Stout. Gebrouwen met Ethiopia Beloya koffie, in samenwerking met de koffiemeester van Kokomo. Untappd 4.44
Speciale release voor Nederland van de populaire Silver Series: De Tumeaine Coffee Stout maar dan gerijpt op Bourbon vaten. Mix van koffie en chocolade van de Tumeaine in combinatie met toetsen van vanille, bruine suiker en hout van de bourbonvaten.
This one blends our signature VeryBigMoose additions of cacao and vanilla with maple syrup and hazelnut, befor aging in bourbon-infused maple syrup barrels.Flavours of rich espressso meld with smoky notes of maple and burnt sugar.
This edition evokes an old fashioned. This is our signature VeryBigMoose recipe, matured in Rye Whiskey cask with a twist of orange. Flavours of rich espresso, roast malt, dark chocolate liqueur and hint of peppery spice.
Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
Imperial stout gebrouwen met een blend van koffiebonen en chocolade, daarna gerijpt in bourbonvaten, waar daarvoor Michigan ahornsiroop in heeft gerijpt. waarschijnlijk de laatste batch... max 2 per klant
Een Old Ale waar het scherpe randje vanaf is gehaald door er Melasse aan toe te voegen. Om vervolgens op Bourbon vaten te worden gerijpt waar al eerder ahornsiroop in heeft gezeten.
To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.