Een Old Ale waar het scherpe randje vanaf is gehaald door er Melasse aan toe te voegen. Om vervolgens op Bourbon vaten te worden gerijpt waar al eerder ahornsiroop in heeft gezeten.
Our (so far) most exclusive collab. A blend of an Imperial Stout from Moksa Brewing (40 Plato, aged 24 months in Weller bourbon barrels) and ours (36 Plato, aged 42 months in a Woodford Double Oaked barrels), infused with whole vanilla beans.
To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.
een mooi bier dat dat nogmaals gebrouwen is en voor 6 maanden heeft gerijpt op Tawny Port vaten. De koffie en chocolade tonen van het bier worden nu fantastisch aangevuld door de aroma’s van rood fruit en hout. Collab Puhaste.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
Als basisbier werd een Zwaar Blond met Muscovado suiker gebrouwen. Deze werd vervolgens maandenlang in twee tien jaar oude Rutte jenevervaten gerijpt en doordrenkt met jeneverkruiden en eikenhout.
Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%
Een heerlijke zoete barleywine op Oloroso sherryvaten. Vol in de alcohol, weinig koolzuur en de diepgang als van een andere planeet. Wel even tijd nemen om de wax van de kroonkurk te halen.