een mooi bier dat dat nogmaals gebrouwen is en voor 6 maanden heeft gerijpt op Tawny Port vaten. De koffie en chocolade tonen van het bier worden nu fantastisch aangevuld door de aroma’s van rood fruit en hout. Collab Puhaste.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
Als basisbier werd een Zwaar Blond met Muscovado suiker gebrouwen. Deze werd vervolgens maandenlang in twee tien jaar oude Rutte jenevervaten gerijpt en doordrenkt met jeneverkruiden en eikenhout.
Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%
Een heerlijke zoete barleywine op Oloroso sherryvaten. Vol in de alcohol, weinig koolzuur en de diepgang als van een andere planeet. Wel even tijd nemen om de wax van de kroonkurk te halen.
Black currant liqueur barrel aged black ale met diepe, donkere tonen van bes, pure chocolade en geroosterde mout. De vatrijping voegt rijke likeurachtige aroma’s toe aan deze 9.7% ale. Intens, fruitig en verwarmend – een duistere traktatie.
a Barrel-Aged Imperial Stout that has been aged in Rhum and French Whiskey barrels. The robust, dark base beer is enhanced by rich notes of dark chocolate and coffee, while the Rhum barrels add a subtle sweetness of caramel and tropical fruit.
een Barrel-Aged Imperial Stout gerijpt op Bourbon, Franse Whiskey en Maple vaten. De Bourbon brengt een prachtige diepte, de Franse whiskey een lichte scherpte en de Maple sluit af met een zoetje. De allerlaatste in de Legacy serie.