5th Anniversary blend of Fiji Rum and Auchentoshan Whisky barrel aged imperial stout, finished with coffee and 3 types of cinnamon (C5 Alba, Cassia Bark and Ceylon).
Een van de gaafste bieren dit jaar! Een collab tussen Amerika en Breda, die ontstaan is vanuit een gezamenlijke liefde voor snoeiharde gitaren en dan nog eens gerijpt op bourbon vaten.
an Imperial stout aged in Port Wine barrels for 12 months. Engineered for the depth and balance between dark chocolate and caramel flavors and the elegance of Port Wine barrel. 10,2%
Russian Imperial Stout blend uit Jack Daniels en Jim Beam Bourbon barrels met rijpingsperiode van maar liefst 16 maanden waardoor er prachtige tinten zijn ontstaan van hout, vanille en bourbon Whiskey. 12% alc. 4,0 Untappd
Brewed with the finest pale malts and hopped exclusively with Styrian Golding hops. It is a tripel that has been barrel aged in freshly emptied Hagger barrels, giving it deep golden colour and a whole symphony of flavours. 10,3%
Each Barrel Aged Empress Tonkoko release spends at least 12 months in a unique selection of barrels. Heaven Hill Bourbon was selected to add a caramel sweetness, subtle rye spice, and rich oak to add depth to an already deeply decadent beer.
Het zesde deel van de Imperial Baltic Porter Dostojevski heeft bijna een jaar op zich laten wachten. De porter bevat smaken van koffie, pure chocolade en kruiden, is zwaar en voelt stroperig aan.
(De Noordman), is een verwarmende Barley Wine met een schat aan complexe en intense smaken. Het bier heeft een rijping in whiskyvaten sinds december 2018, wat heeft gezorgd voor een extra dikke Barleywine.
Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
Acht maanden lang heeft de caramel fudge stout van Kees gerijpt op deze cognac vaten. Smaken van chocolade, koffie en caramel, maar ook van gekonfijt fruit en citrustonen kun je proeven.