Heerlijk klassiek Duits ondergistend bockbier, gebrouwen op de manier waardoor we allemaal van bock zijn gaan houden. Gebrouwen met Munchener en chocolademout, mooie volle smaak, waarbij de Magnum en Spalter hop dit bier een mooi kruidige finish geeft.
De 1850 Imperial Stout is een krachtige en gelaagde samenwerking met Panimoyhtiö Tuju, geïnspireerd op de klassieke Export Porter 1750. Een rijke stout vol chocolade, koffie en geroosterde tonen – voor de echte liefhebber.
De Anniversary 10 is een rijke imperial stout met een subtiele kaneelsmaak, geïnspireerd op onze legendarische Zeeuwse Bolus Stout.die we in 2018 gebrouwen hebben
Deze volle quadruppel van 11,5% heeft 17 maanden gerijpt op Anker whiskey vaten, waardoor het bier diepe smaken van karamel, vanille en eikenhout ontwikkelt.
Deze dikke Imperial Stout van 11% heeft 18 maanden gerijpt op Piana Vyshnia barrels. Deze unieke rijping geeft het bier rijke smaken van donker fruit, vanille en eikenhout, terwijl de diepe, complexe tonen van de stout goed aanwezig blijven
We hebben voor het dit bier uit de Caramel Fudge Stout serie niet gezocht naar vaten, maar hebben we een bier gebrouwen met extra ingrediënten. Dit bier is gebrouwen, naast natuurlijk caramel fudge, met appelstroop en walnoot.
Don Quichot is een complexe Barley Wine met een fraaie donkerkopere kleur en een enthousiast alcoholpercentage van wel 14%. Het bier heeft een volle, moutige smaak met tonen van karamel, gedroogd fruit, mout en toffee.
Triple New England IPA with Citra, Amarillo, and Sabro hops. Bursting with citrus, tropical fruit, and a touch of coconut. Juicy, smooth, and bold—this hazy brew lifts your senses sky-high.
Hop is King is een verfrissende New England IPA van 5,5% vol, boordevol tropisch fruit en zachte romigheid. Een echte traktatie voor IPA-liefhebbers die houden van volle smaak en een juicy karakter.
Imperial stout at 12% brewed with dark malts, oats, and muscovado sugar, delivering rich notes of coffee, licorice, molasses, and caramel with a thick body and creamy finish—brewed to mark our 10th anniversary.
Collab Puhaste. A thick, rich stout. With the first sip, notes of coffee and chocolate drip from it, followed by a subtle spicy touch. Ideal as a dessert or simply to enjoy. It's just a sin not to drink this beer.
een mooi bier dat dat nogmaals gebrouwen is en voor 6 maanden heeft gerijpt op Tawny Port vaten. De koffie en chocolade tonen van het bier worden nu fantastisch aangevuld door de aroma’s van rood fruit en hout. Collab Puhaste.
Met Blackout Brewing uit Roemenië hebben we een dikke Dark Barley Wine gebrouwen van maar liefst 14.8%. Een bier waar aan alle kanten de smaak vanaf spat.
Brewed with Krush hops. Previously known as experimental hop HBC 586, this hop received its official name six months ago. Krush lends rich aromas of tropical and stone fruit to this edition of Mad About Hops.
De tweede editie van onze serie Mad About Hops. Bij brouwerij KEES houden we enorm van Single Hop IPA’s. Op deze manier kan je goed ervaren welke aroma’s de betreffende hopsoort aan je bier geeft. Hier hebben we gebruik gemaakt van Falconer’s Flight 7Cs
De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt.
This is immediately a perfect description for this beer. It's brewed with a generous amount of rye, which gives it a full flavor and a thicker mouthfeel. Rye also gives the beer a characteristic, somewhat spicy taste. A beer to enjoy leisurely.