Zwarte Ziel 2025 is een diepdonker, intens barrel-aged bier met een krachtige en gelaagde smaakbeleving. Gerijpt op vaten, ontwikkelt het rijke tonen van rook, hout en gedroogd fruit.
Dit diepzwarte bier heeft een krachtige rokerige basis, verrijkt met tonen van gedroogd fruit en vanille. De toevoeging van salted caramel zorgt voor een subtiele zoete toets die perfect in balans is met de bittere afdronk.
Ben jij een liefhebber van stevige, donkere bieren? Dan is dit hét perfecte pakket. Vier verschillende barrel aged breakfast stouts, elk gerijpt op andere whiskyvaten, met rijke smaken en een krachtig karakter.
Een tropische, hazy body in de stijl van een East Coast IPA, gecombineerd met het bloemige, bittere karakter van een West Coast IPA. Verwacht aroma’s van ananas, passievrucht en citrus, in balans met een zachte moutbasis en stevige hopbite.
Een hazy East Coast body, tropisch fruit als ananas en passievrucht, de hoppige bite van een West Coast IPA, én een prikkelende hint van chili. Fris, fruitig en spicy – een avontuurlijk bier dat blijft verrassen tot de laatste slok.
Samen met het Italiaanse Granda brouwden we deze frisse West Coast IPA. Gebrouwen met flair en vakmanschap. Verwacht een strak en doordrinkbaar bier met een stevige hopkick en een zachte body.
Cold IPA uit de Jopen Craft Collisions-serie. Samen met Goodness Brewing Co. creëerden we een verfrissend blond bier met een fruitige twist. Verwacht een crispy body, tonen van citrus, witte wijn en kruisbessen, en een verrassend droge afdronk. Gluten-Fr
For our third collision we met up with our friends from SALT brewing from the UK. We've created a clear and dry West Coast DIPA, with piney and tropical flavours. Full bodied but still crisp and a bold bitterness.
Deze bijzondere Tripel Weizen is het resultaat van een samenwerking tussen Jopen en de Portugese brouwers van Dois Corvos. Door de fusie van een Weizen en een Tripel ontstaat een bier met fruitige esters en kruidige ondertonen. >
Subtiele smaak van chocolade en steenvruchten en eindigt met turfachtige afdronk. Het bier is gerijpt op peated whiskyvaten, wat aroma’s van chocolade, whisky en eikenhout geeft die lekker lang blijven hangen. Vaten: Islay 2020, Ben Nevis en CAO Ila 2009
Imperial Stout gerijpt op whiskey vaten met duidelijke smaken van toffee en chocolade, dankzij de geroosterde mout. Een lange afdronk met koffie en opnieuw chocolade, maar ook een hoop whisky en tannines.
Ontdek in de geur zachte tonen van pruimen, hout en rood en zwart fruit. Deze ex heeft
een mooie, ronde smaak met zachte tannines. De Ex verrast je met complexe smaken van rood fruit, kruiden en chocolade.
Neem Jopens bekroonde Bokbier, leg het op ijs en het resulteert in een abnormaal lekkere Eisbock. Aroma’s van rijpe pruimen, chocola, rozijnen en geroosterde mout komen je tegemoet. De smaak bevat veel geroosterde mouten, chocola en pruimen.
Deze Eisbock verrast je met aanwezige geuren van hout. Op de achtergrond ruik je nog een beetje rood fruit en amandelen. In de smaak ligt het hout er ook dik bovenop. Het bevat
hout, is getoast en een beetje geroosterd.
Deze hazy double dry-hopped DIPA is gebrouwen met sterk aromatische Nieuw-Zeelandse hopsoorten. Aroma’s van rijpe mango, kruisbes, druif en diesel. Het bier is super juicy, moutig en enorm fruitig hoppig. Het is de perfecte mix tussen juicy zoetig en stev
Het Meesterstuk van 2025 is een Imperial Pastry Stout. We hebben een Nederlandse lekkernij toegevoegd: stroopwafels. Geniet van zoetige smaken van romige marshmallow, chocolade en een vleugje rook van het kampvuur.
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.