It all begins with a refined barley malt base, delivering a translucent golden color that sets the stage for a progressive blend of hops: Columbus, the pioneer, brings bold, dank earthiness, a nod to the early days of IPA. >>
een fijne, alcoholvrije aperitief die ook uitstekend past bij lichte gerechten zoals kip, vis en groenten. Gekoeld geserveerd, overtuigt deze blend door zijn fruitige, sappige smaak en verfrissende lichtheid.
De rijping van zes maanden op Tomintoul whisky vaten zorgt voor een mooie balans. Ontdek zowel in de geur als in de smaak vanille, rozijnen en fruit. Enjoy the journey!
White Champagne Cassis is een melange van witte en groene thee, champagne extract, citroengras, verveine, zwarte en rode bessen, rozenbloesem en zonnebloembloesem. Een bijzonder feestelijke thee!
New England Triple IPA van 10% gebrouwen met dynamo-boost Citra, Nelson Sauvin, Citra Cryo en Hyperboost Krush. Intense aroma’s van tropisch fruit, druiven en citrus, ondersteund door een zachte, romige body.
Premium single orchard cider with Euskal Sagardoa designation of origin, made only with local apple varieties grown in an apple orchard in Tolosa. Tribute to our ancestor Joanes de Zapiain, who was already making sagardoa in the 16th century.