Dulce de Leche Imperial Stout - 14.1%
In collaboration with Vault City, this is our massive imperial pastry stout loaded wth dulce de leche, caramel, vanilla and toffee. It's thick, sweet and super decadent.
Dit bier is een beest met 17% ABV en meer dan 80 IBU. Het zit boordevol met 15 verschillende moutsoorten en bevat donkerbruine, demerara- en jaggery-suikers. Na een lange conditioneringstijd is dit dikke bier rijk, donker en extreem smaakvol.
Our yearly Christmas beer based on Christmas Cake, this beer has all the flavours thrown at it! Nutmeg, Cinnamon, Ginger, Orange, Almond, All Spice & Lactose make up our yummy imperial porter!
Brewed in collaboration with Beerbliotek in Sweden this is a rich & thick imperial stout boiled for 4 hours. The beer was conditioned on coconut flakes, coffee beans & cacao nibs for a real indulgent sipper.
Taylor's '20' is licht bruin gekleurd met een oranje gloed. Hij geurt verfijnd naar rozijntjes, gedroogd fruit, noten en kruiden. In de mond is deze tawny vol, zwoel met toch voldoende fraîcheur en rijkdom: diverse gekonfijte vruchtenindrukken naast rozij
In de kogelronde fles zit een zorgvuldig geselecteerde blend van portwijnen uit Taylor's uitgebreide tawny-reserves. De port heeft aroma's van koffie, butterscotch, gedroogd fruit en specerijen en een heerlijk warme, lange afdronk.
Taylor’s Select Ruby is een prima aperitiefwijn die tevens geweldig combineert met rijpe blauwe schimmelkazen.De Select Ruby heeft een langdurig afdronk met een aangenaam geconcentreerde zoetigheid.
Onze filters zijn gemaakt van abaca-pulp, cellulose en sealvezels, waardoor ze gegarandeerd een echte smaak filteren. Ze zijn chloorvrij gebleekt en biologisch afbreekbaar. Zonder lijm of andere bindmiddelen.
Turning up the volume with a 7-stage Cryo Pop™ assault, inspired by our bold 7x series. This revolutionary hop blend is packed with beer-soluble compounds that survive the heat of brewing and blast through fermentation—delivering a full-spectrum explosion
barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.
Tesselaar Bruuzer is een Tripel. Bruuzer is het Tessels dialect voor Wildebras. Uit de koperen ketels van de enige brouwfamilie die Texel rijk is komt een onstuimig en krachtig bier van hoge gisting
Tesselaar Eilandkriebel is hét speciaalbier voor in het "foorjaar" volgens Familiebrouwerij Diks. Eilandkriebel is het beste blonde seizoenbiertje afkomstig van Texel.
De donkere moutsoorten geven dit bier een volle karamelsmaak. De sinaasappelschil geeft een soepele afdronk. Een bier om na een gure koude wandeling over het strand of door de bossen, heerlijk te genieten bij een knapperend houtvuur.
Razende BOK is een origineel ondergistend gebrouwen bokbier van 6.5% alcohol vol. De vele verschillende geroosterde moutsoorten geven dit bijzondere bokbier zijn karakteristieke en rijke karamel- en koffietonen.
Een donker witbier genoemd naar de witte koppen op de golven die Texel het hele jaar aandoen. Het bier neigt naar een Dunkel Weizen, want in het smaakprofiel komt het gistaroma van banaan en kruidnagel terug.