een Belgische stijl quadrupel, zoals de trappisten hem ook brouwen. Dit bier krijgt zijn donkere kleur van de donkere kandijsuiker die bij het brouwen is gebruikt.
Triple IPA takes two hop varieties that have interwoven themselves throughout our history in Citra and Galaxy and amplifies them up to eleven, with a dry hop charge touching 30g/l of flavour. Expect to find bombastic levels of fresh cut citrus fruits, and
Het oorspronkelijke recept van deze mosterd dateert van 1632. Volgens de vader van de Franse keuken Briliat-Savarin is dit de mosterd voor echte gourmets. Deze mosterd kan gebruikt worden in vinaigrettes, bij kalfsvlees, lamsvlees of gebraad.
An arranged marriage between German weizen and American hop... and they live happily ever after.
Dry hopped weizen with citra hop.
A hazy & fruity refreshing beer with a full body and a nice fragrance of banana.
Frantoi Cutrera “Primo” DOP Monti Iblei Gulfi. Opnieuw sublieme olijfolie en met 97 (uit 100) punten bij Flos Olei de beste olijfolie ter wereld! Gemaakt van Tonda Iblea olijven van Sicilië.
Deze anarchistische DIPA heeft een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis: half grapefruit en papaya, half harsig en citroenschil. Gebrouwen met Riwaka, een van de meest zeldzame en explosieve hopsoorten van Nieuw-Zeeland. Naast drie verschillende soorten
Zodra de keizerin de heerlijke smaak van gedroogde vruchten had ontdekt, wisselde ze haar kostbare juwelen van haar kroon voor persoonlijk uitgekozen bessen. Proef het en je begrijpt meteen waarom.
Van Frantoio Gaudenzi uit Trevi, Umbrië komt deze kruidige, stevige biologische olijfolie.
Mooi aroma van artisjok en in de smaak iets van amandel, mint en rozemarijn. Heerlijk in salades en bij boontjes.
Treat yourself to the good stuff! Deze Export Stout combineert rijke smaken met een fruitige uitbarsting van framboos. Het bier is gitzwart van kleur met geroosterde smaken van koffie en chocolade. Geniet van een friszure afdronk met een hint van kokos.