This DIPA fuses Mosaic and Idaho-7 hops to deliver exceptional aromatic complexity. Notes of ripe tropical fruits, such as mango and pineapple, combine with hints of pine and spice, creating an intoxicating sensation with every sip.
an intense, silky NEIPA, where Citra and Krush combine to deliver a whirlwind of citrus, ripe mango and a subtle hint of passion fruit. Its smooth, juicy body and balanced bitterness make it an endlessly delicious experience.
an Imperial Milk Stout with intense and seductive lactose. Its creamy, velvety base perfectly combines deep cocoa with the smoothness of vanilla, while its robust body and balanced sweetness envelop the palate endlessly.
Een droge Saison met zoete karameltonen, gevolgd door de klassieke kruidige smaken van de saison-gist en eindigend met een milde hoptoets van Nelson Sauvin waar bessen en witte wijn in naar voren komen.
De Stompetoren oud is een snijdbare oude kaas van circa 12 maanden oud. Deze oude kazen zijn nog goed snijdbaar met de kaasschaaf en hebben een volle pikante smaak. De kaas is heerlijk op de boterham, maar ook uitermate geschikt voor bij de borrel.
Onze vroege lentebok. Een licht amberkleurig bier dat zacht en licht kruidig van smaak is. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop.
Dat dit biertje 8% aangeeft wordt in de smaak goed verstopt. Zacht blond bier dat zich redelijk troebel uitschenkt. Smaken van honing, abrikoos en zacht fruit.
Campofilone Pappardelle.
Traditionele Italiaanse eierpasta uit de Marche regio.
De gebruikte eieren zijn gegarandeerd scharreleieren en bovendien zijn de kippen alleen gevoerd met natuurlijke voeding en GMO-vrije granen.
100% Grenache druiven die geselecteerd worden op de beste kwaliteit. Daarna brengt de wijn 9 maanden door op Franse eikenhouten vaten, waarbij hij zijn elegantie behoudt.
Wat is er heerlijker dan witte chocolade en gezouten karamel? Precies, het is perfectie - en de hoofdfocus van dit bier. Cheese Cake Pastry Stout is gebrouwen met 35% karamelmout en zout om ons eigen gezouten karamelgenot na te bootsen!
A stout inspired by the heartwarming British classic—Sticky Toffee Pudding. We went all in, steaming 200 kg of dates for 12.5 hours to create a rich, syrupy base packed with deep caramelized sweetness. >>
De Pastry Train is gearriveerd op zijn eindbestemming. Het eindstation is in de Bordeaux streek, waar het bekende Frans gebakje Canelé de Bordeaux vandaan komt.
Smooth porter with caramel, coffee and dark chocolate flavours accompanied by firm hoppy bitterness and silky texture. Beneath the velvety foam we find rich dark chocolate, caramel maltiness and cocoa.