China Jasmijn is een verfijnde Chinese groene thee, verrijkt met geurige jasmijnbloesem. Aziatische theeklassieker met zachte smaak en bloemige afdronk.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
De jong belegen Stompetoren rijpt ongeveer twee maanden voordat deze de optimale smaak heeft ontwikkeld. Heerlijk zacht & smeuïg van smaak en structuur.
An impressive Triple IPA, with a massive body and a generous dose of hops,elephant-sized!
The aroma bursts with intense notes of ripe tropical fruits like mango and papaya, complemented by fresh hints of cantaloupe melon and strawberry caramel.
Een Rotterdamse Pale Ale gedryhopt met de Amerikaanse hopsoorten Citra & Mosaic. Karel is fruitig in de neus met passievrucht, grapefruit en op de achtergrond een zweem van hooi en citrus. Dit bier is GLUTENVRIJ!
Imperial stout aged in Highland whisky barrels — 11.5% Deze stout De Pikjongen heeft 9 maanden gelegen op drie verschillende Highland whisky butt's (500 liter per stuk).
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.
Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%
Groene thee melange met hele walnoten, kardamom, sinaasappelbloesem, sinaasappel en vanille aroma geurt heerlijk en is al jaren een bestseller. Als eerbetoon genoemd naar het bos rond kasteel Keukenhof in Lisse.