Packed with cacao and vanilla, bringing flavours of chocolate ganache and rich espresso. Maturation in bourbon casks adds complexity, with notes of toasted oak and burnt sugar.
Quadruple mash stout 12%. Fire is a non-adjunct stout we’re really proud of, brewed in collaboration with Crisp Malt. We got to use two of their heritage malts in this 100% English ingredient stout.
Five Bean Stout neemt de 'Bean Butcher' van vorig jaar en voegt daar een vijfde boon aan toe: johannesbrood. In tegenstelling tot cacao is johannesbrood niet bitter, maar van nature zoet met smaken van karamel, geroosterde noten en gebakken vijgen.
DE DANS blijft trouw aan de volle, zachte en fruitige basis die je van ons gewend bent. Verwacht een intens zacht en romig mondgevoel met een milde bitterheid. Citra en Riwaka zorgen voor mooie citrus en tropisch fruit tonen met daarbij een beetje van gra
A powerhouse of citrus intensity, this Quadrupel IPA unleashes layers of grapefruit, lime, and tropical fruit from an all-Citra hop bill. Despite its strength, the beer stays crisp and juicy, with a lingering resinous bitterness.
Hazy TIPA (10% ABV) brewed with Nelson Sauvin, Ekuanot, and El Dorado. Expect white grape, citrus, and tropical notes with pineapple, lime, and a hint of green bite over a soft malt base and a clean finish.
Hazy White DIPA (8.5%) fermented with Belgian wit yeast and LAIII. Soft and smooth with notes of white grape, lime, ripe pear and candied tropical fruit. Subtle clove, light banana and citrus spice round out this unique, gently spicy twist on the style.
Hazy IPA that is soft, saturated and full of expressive hop character. The label is a nod to Welcome to the Citra Show, one of our first can releases, connecting the early days to where we are now
Hazy IPA with Citra Cryo, Ekuanot, Strata, and Citra HyperBoost, built on a silky malt base. Bursting with layered tropical hop character and bold stone fruit esters for a smooth, juicy finish.
Imperial stout gebrouwen met een blend van koffiebonen en chocolade, daarna gerijpt in bourbonvaten, waar daarvoor Michigan ahornsiroop in heeft gerijpt. waarschijnlijk de laatste batch... max 2 per klant
Een Old Ale waar het scherpe randje vanaf is gehaald door er Melasse aan toe te voegen. Om vervolgens op Bourbon vaten te worden gerijpt waar al eerder ahornsiroop in heeft gezeten.
a Barleywine-style Ale brewed with roasted malts and no shortage of hops for a pleasantly bitter, booming flavor. Pouring with a slight and subtle mahogany hue and a multitude of flavors that will melt on your tongue
Underground Mountain Brown is the harmonious drinking experience only achieved when our imperial brown ale, earthy Sumatra coffee and a year aging in caves below Grand Rapids come together. A team of malts complement the bold Sumatra coffee perfectly, whi
Deze pastry sour combineert een romig aroma van vanille en cheesecake met een subtiele hint van framboos. De smaak is verfrissend zuur, waarbij de framboos duidelijk aanwezig is. Een vleugje vanille zorgt voor zachtheid, terwijl het volle mondgevoel een r
geen gewone release, maar een editie die zijn eigen regels schrijft. Met een gedurfde hopblend van bijvoorbeeld BRU-1, Citra en Mosaic creëert dit bier een intens aroma van citrus, steenfruit en groene kruiden.
De remake van de coronaknaller uit 2021! Toen een van de beste NETIPA's van Europa en nu doen ze het weer. Citra Incognito, Mosaic BBC, Motueka, Citra BBC en El Dorado zijn weer gebruikt om deze supersonische hopbom zijn smaak mee te geven