homage to New Zealand hops. Brewed on a base of wheat and oats, double dry-hopped with Galaxy, Nelson Sauvin, and Pacific Sunrise, and fermented it with hazy IPA yeast. The result is a vibrant synergy of passion fruit, melon, gooseberries, and mango.
To celebrate the 7th vintage we hand selected some of the finest small batch whiskey casks from our friends at Teeling's Irish Whiskey. This year's vintage was racked to those barrels back in October 2020.
Barrel-aged imperial stout. 13,6%. It is then aged in Bourbon and rum barrels for another nine months, creating a rich and complex blend of flavours and a dense and velvet beer on the palate.
De espresso Milano is een typisch Italiaanse koffie. Krachtig van smaak, en donker gebrand. De koffie is vol van smaak en heeft tonen van cacao en laurier.
De espresso Venetië is een melange van de beste origine koffie's, die samen een ultieme smaak sensatie vormen voor een lekkere espresso of kop koffie. Je proef het zoete van citrusvruchten en de volle smaak van de 100% arabica bonen.
This Gilda is a hoppy delight with flavors of peach, cantaloupe, red fruits, and a refreshing, slightly bitter citrus finish. It features a blend of malts with barley, oats, and wheat, giving it a smooth mouth feeling.
Gimber is de oplossing voor je gebruikelijke frustraties bij evenementen. Een concentraat boordevol biologische Peruaanse gember, citroenen en andere subtiele kruiden, specerijen en hoogwaardige ingrediënten die je smaakpapillen aan het dansen zullen bren
Vroeger, tijdens de Ming-dynastie, werd deze thee geserveerd aan het hof van de keizerlijke familie. Eersteklas groene thee, gemengd met Ginsengwortel, bevat een combinatie van veel anti-oxidanten, dus twee bronnen in één kop. Ginseng Beauty maakte je van
de 11e smaak-expressie uitgegeven onder dit label. Exact 10 jaar na het uitbrengen van onze wereldbefaamde Whisky Infused brengen we nu een blonde versie tot bij jullie. Bij deze uitgave werd Gouden Carolus Imperial Blond verrijkt met een infusie van whis
De verrassende aroma’s van dennennaalden en rozemarijn werden dankzij een innovatieve techniek reeds geïnfuseerd tijdens het moutproces. Een experiment dat mogelijk werd dankzij de opening van Batteliek.
Deze kazen hebben ongeveer anderhalf jaar op natuurlijke wijze gerijpt in het rijpingspakhuis. Dankzij de speciale vochtige en schone atmosfeer in het rijpingspakhuis worden de kazen echter absoluut niet droog.