B.A. Barleywine op Rum Martinique en Franse Whiskeyvaten. The rich, sweet base of the pastry stout is enhanced by the fruity, sweet, and spicy notes from the brandy, and the caramel, vanilla, and woody characteristics from the whiskey barrels.
We took our best barrels with the higher ABV due to the angels’ share that has evaporated over the year in Jim Beam barrels and infused them with the almost 3-year-old Heaven Hill-aged Paragon 22.
Barleywine aged in Bourbon barrels for 18 months. This edition of Lervig's distinguished barley wine displays strong notes of caramel and oak-ageing with hints of tabacco, fruit cake and vanilla. 13,8%
Paragon 2022 brings together a bourbon barrel-aged Barleywine and masterfully expresses notes of dried figs, raisins and vanilla, complemented by caramel, toffee and chocolate notes from the malt. The result is a symphony of flavors.
In 2023, we used fresh, high-char Jim Beam barrels in which the beer matured for one year. We think the result is pretty awesome and can best be described as a Kentucky hug.
Met Blackout Brewing uit Roemenië hebben we een dikke Dark Barley Wine gebrouwen van maar liefst 14.8%. Een bier waar aan alle kanten de smaak vanaf spat.
Barley wine 13%. Sedert een tweetal jaren experimenteert deze brouwerij met rijping op nieuwe eiken vaten. De resulterende bieren zijn uniek in hun soort.
Whisky Infused Belgian Quadrupel. The addition of whisky just before bottling has deepened the already rich flavors of Zuster Agatha. Notes of vanilla, wood, and a hint of cherry add even more character to this quadrupel beer.
De rijke Nederlandse quadrupel Zuster Agatha wordt elke winter eenmalig gebrouwen met een lichte houtrijping. Deze extra rijping verstevigt de licht gebrande moutsmaken met tonen van vanille en tannine.
a Belgian quadrupel matured in American and French red wine barrels for two years. The barrels adds spice and notes of cranberries, blackberries and licorice. The leftover tannins from the wine adds mouthfeel to this robust beer.
Jopen Ongelovige Thomas is onze interpretatie van een quadrupel. Een uitgesproken bier met volle moutsmaken als hoofdsmaak. De Amerikaanse hop zorgt voor een fruitig karakter.
een Belgische stijl quadrupel, zoals de trappisten hem ook brouwen. Dit bier krijgt zijn donkere kleur van de donkere kandijsuiker die bij het brouwen is gebruikt.