(De Noordman), is een verwarmende Barley Wine met een schat aan complexe en intense smaken. Het bier heeft een rijping in whiskyvaten sinds december 2018, wat heeft gezorgd voor een extra dikke Barleywine.
Een next level quadrupel. Koji rijst, panela suiker en vergisting met een speciaal voor ons geblende saké gist van jasperyeast maakt dit een prachtig complex, maar evenzo doordrinkbare quad.
While in the belly of our barrels this porter meets our house cultures and finds depth and character. The result is a luxurious beer with notes of chocolate, caramel, plums, dates and coffee. A beer to savour, whether now or in 5 years.
Met deze mooie uitspraak van schrijver James Russell Lowell uit de 19e eeuw wordt bedoeld: Als je de moed hebt om risico’s te nemen, brengt dat mooie kansen als beloning. Wij vonden dit een mooie naam voor onze collab met nano brouwerij Bravoure.
a Barleywine-style Ale brewed with roasted malts and no shortage of hops for a pleasantly bitter, booming flavor. Pouring with a slight and subtle mahogany hue and a multitude of flavors that will melt on your tongue
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.
Een heerlijke zoete barleywine op Oloroso sherryvaten. Vol in de alcohol, weinig koolzuur en de diepgang als van een andere planeet. Wel even tijd nemen om de wax van de kroonkurk te halen.
B.A. Barleywine op Rum Martinique en Franse Whiskeyvaten. The rich, sweet base of the pastry stout is enhanced by the fruity, sweet, and spicy notes from the brandy, and the caramel, vanilla, and woody characteristics from the whiskey barrels.
Barleywine aged in Bourbon barrels for 18 months. This edition of Lervig's distinguished barley wine displays strong notes of caramel and oak-ageing with hints of tabacco, fruit cake and vanilla. 13,8%
Paragon 2022 brings together a bourbon barrel-aged Barleywine and masterfully expresses notes of dried figs, raisins and vanilla, complemented by caramel, toffee and chocolate notes from the malt. The result is a symphony of flavors.
In 2023, we used fresh, high-char Jim Beam barrels in which the beer matured for one year. We think the result is pretty awesome and can best be described as a Kentucky hug.
Met Blackout Brewing uit Roemenië hebben we een dikke Dark Barley Wine gebrouwen van maar liefst 14.8%. Een bier waar aan alle kanten de smaak vanaf spat.
Barley wine 13%. Sedert een tweetal jaren experimenteert deze brouwerij met rijping op nieuwe eiken vaten. De resulterende bieren zijn uniek in hun soort.