6th anniversary Double Barreled imperial stout with vanilla beans.
Aged for 1 year in a maple bourbon barrel, then for another year in a Barton 1792 bourbon barrel. 414 bottles in existence. > 1pp
5th Anniversary blend of Fiji Rum and Auchentoshan Whisky barrel aged imperial stout, finished with coffee and 3 types of cinnamon (C5 Alba, Cassia Bark and Ceylon).
The aromatic profile is a delightful composition of chocolate, cocoa nibs, fluffy marshmallow, and elegant vanilla. Ego Birth reinterprets a classic imperial stout foundation with a modern pastry flair, resulting in a substantial and flavorful beer.
Imagine breaking into a freshly baked muffin, its fluffy interior bursting with sweet blueberries and melted chocolate chips. Now, picture that same indulgence in a glass.
Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
We hebben voor het dit bier uit de Caramel Fudge Stout serie niet gezocht naar vaten, maar hebben we een bier gebrouwen met extra ingrediënten. Dit bier is gebrouwen, naast natuurlijk caramel fudge, met appelstroop en walnoot.
The winners of the Barcelona Beer Challenge, Basqueland, and Birra dell’Anno, Ritual Lab, have teamed up to create an Imperial Stout that captures the essence of traditional talo with chocolate.
Giotto is een platte Pastry Stout, zonder bubbels, 24 maanden gerijpt in Chardonnayvaten met een ruime hoeveelheid Panettone. Dicht, vettig en smaakt duidelijk naar panettone. Untappd 4,46.
As decadent as its namesake dessert, this luxurious stout boasts a velvety body conditioned over caramel and vanilla, evoking the unmistakable aroma of a caramelized sugar crust of a Crème Brûlée.
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture