Deze stout is op druk gebracht met stikstof in plaats van koolzuur. Hierdoor ontstaat een intens fijne bubbel en een compacte schuimkraag. Een zogenaamde 'hard pour' is aanbevolen. Flink hard inschenken dus. 11%
an imperial stout infused with whiskey, featuring a rich malt base and English yeast. Flavors of velvety butterscotch, cocoa, vanilla, oak, and leather create a complex, bold taste experience with a wine-like finish.
Deze Barley Wine heeft 14 maanden lang in Moscatel vaten gelegen. Proef in deze zoete wijn de intense aroma’s van citrus, sinaasappel en vijgen. Dit in combinatie met onze Barley Wine is de perfecte harmonie tussen zoet, gedroogd fruit en eikenhout.
We hebben voor het dit bier uit de Caramel Fudge Stout serie niet gezocht naar vaten, maar hebben we een bier gebrouwen met extra ingrediënten. Dit bier is gebrouwen, naast natuurlijk caramel fudge, met appelstroop en walnoot.
The winners of the Barcelona Beer Challenge, Basqueland, and Birra dell’Anno, Ritual Lab, have teamed up to create an Imperial Stout that captures the essence of traditional talo with chocolate.
Imperial porter brewed with Ancho and Chipotle chilis, cocoa paste and cocoa nibs. Inspired by the Mayan hot cocoa-based drink. Collaboration with Põhjala.
Aged for 18 months in Buffalo Trace bourbon barrels.
Giotto is een platte Pastry Stout, zonder bubbels, 24 maanden gerijpt in Chardonnayvaten met een ruime hoeveelheid Panettone. Dicht, vettig en smaakt duidelijk naar panettone. Untappd 4,46.
As decadent as its namesake dessert, this luxurious stout boasts a velvety body conditioned over caramel and vanilla, evoking the unmistakable aroma of a caramelized sugar crust of a Crème Brûlée.
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture
Gebrande en geroosterde mouten maken dit bier zo zwart als spek en de geuren en smaken zijn van een heel bijzondere orde. Als laatste krijgt deze jongen, tijdens de koude lagering, nog meer smaak door infusie met gerookte jalapeños.
Cuvée Delphine is the Black Albert Russian Imperial Stout, carefully matured on Four Roses bourbon barrels for 12 months. Cuvée Delphine shines brightly as a pinnacle of balance and restraint.
full-bodied, powerful RIS. The use of several dark malts brings out rich, deep flavors such as roasted malt, dark chocolate and fresh roasted coffee. The addition of soothing vanilla adds a soft, sweet layer of complexity
Deze luxueuze ervaring bestaat uit een blend van 5 verschillende vaten die elkaar aanvullen in een intrigerend likeurmondgevoel en tonen van hout, donkere chocolade, port en gedroogd fruit.
Murder is a group of Crows. Dark, evasive and mysterious. Murder is also this intense Imperial Stout aged in Carcavelos wine barrels. There are suspects, but the crime still remains unsolved