Imperial Stout gerijpt op whiskey vaten met duidelijke smaken van toffee en chocolade, dankzij de geroosterde mout. Een lange afdronk met koffie en opnieuw chocolade, maar ook een hoop whisky en tannines.
Subtiele smaak van chocolade en steenvruchten en eindigt met turfachtige afdronk. Het bier is gerijpt op peated whiskyvaten, wat aroma’s van chocolade, whisky en eikenhout geeft die lekker lang blijven hangen. Vaten: Islay 2020, Ben Nevis en CAO Ila 2009
Double Imperial Stout 12,7%. This beer is inspired by cool nights in the great outdoors; sharing stories under the stars with a mug of hot cocoa, a full hip flask and marshmallows toasting over the glowing embers.
een whisky barrel aged Baltic Porter met een volle body en verwarmend mondgevoel. De smaak opent met zachte vanille en gebrande suiker, gevolgd door tonen van whisky, lichte koffie en geroosterde accenten.
Op vaten waar eerder turfgerookte Caol Ila whisky in heeft gelegen. De rokerige smaak komt mooi door in een krachtige stout, zoals je van Struise gewend bent. 13%
Expect a thick & luxurious stout flavoured with loads of vanilla & chocolate to replicate a popular biscuit. Bourbon barrels add layers of wood and vanilla.
Dulce de Leche Imperial Stout - 14.1%
In collaboration with Vault City, this is our massive imperial pastry stout loaded wth dulce de leche, caramel, vanilla and toffee. It's thick, sweet and super decadent.
barrel aged imperial scotch ale aged for two years in Scotch whisky casks, then blended and aged again in heaven hill casks for 6 months. flavours of toffee malt, raisin, peat and vanilla for an ale of rare, mystifying complexity.
Cinnamon, chocolate, and chili peppers swirled together in a dark, richt stout for the most comforting, delicious, and downright decadent version of a Mexican hot chocolate you ever laid your hands on.
Deze tripel reisde mee op het ritme van de Blauwe Tram en vond rust op een brandyvat. Het resultaat: een kruidige klassieker met warme eikenhouten diepgang.
De Blauwe Tram tripel maakte een tussenstop in een Ginvat, waar hij doordrenkt werd met kruidige en frisse tonen. Een verrassend ritje vol karakter en citrusachtige flair!
Voor dit bier hebben we onze Scheepstimmerman te rijpen gelegd op PX sherry vaten. Na een rijping van 18 maanden heeft het bier nog een finish van 6 maanden op Tawny port vaten gehad.