This is a cold-mashed imperial stout with huge amounts of barley and wheat. Contains cocoa-nibs from Nortico in Costa Rica, which is fermented and roasted to suit this bourbon barrel aged stout.
Barrel aged for 15 months on bourbon-barrels.
Expect rich mouthfeel and a lot of flavor from maple sirup. It´s almost like you could serve pancakes with this stout, but we also recomend it with desserts,
ice cream or alone.
Selected bourbon barrels impart complexity, with notes of vanilla and oak blending seamlessly with a concentrated malt character and luscious mouthfeel.
Nieuwe 2021 batch van deze Stout. Mooie tonen van pure chocolade en Sinaasappel. Daarnaast is dit fijne bier ook nog eens gerijpt op Heaven Hill Bourbon vaten.
Imperial Stout gerijpt op whiskey vaten met duidelijke smaken van toffee en chocolade, dankzij de geroosterde mout. Een lange afdronk met koffie en opnieuw chocolade, maar ook een hoop whisky en tannines.
Subtiele smaak van chocolade en steenvruchten en eindigt met turfachtige afdronk. Het bier is gerijpt op peated whiskyvaten, wat aroma’s van chocolade, whisky en eikenhout geeft die lekker lang blijven hangen. Vaten: Islay 2020, Ben Nevis en CAO Ila 2009
Double Imperial Stout 12,7%. This beer is inspired by cool nights in the great outdoors; sharing stories under the stars with a mug of hot cocoa, a full hip flask and marshmallows toasting over the glowing embers.
een whisky barrel aged Baltic Porter met een volle body en verwarmend mondgevoel. De smaak opent met zachte vanille en gebrande suiker, gevolgd door tonen van whisky, lichte koffie en geroosterde accenten.
Op vaten waar eerder turfgerookte Caol Ila whisky in heeft gelegen. De rokerige smaak komt mooi door in een krachtige stout, zoals je van Struise gewend bent. 13%
Expect a thick & luxurious stout flavoured with loads of vanilla & chocolate to replicate a popular biscuit. Bourbon barrels add layers of wood and vanilla.