Barleywine. Our sacrifice to the beer gods. A nice firm maltiness with a sweetness. An altar full of hops. This combination gives The Ritual complexity and a good body. A ritual that makes this beer the ultimate sacrifice!
A warming Barley Wine with a wealth of complex and intense flavors. The beer has matured in whiskey barrels since December 2018, which has resulted in an extra thick Barley wine.
Een next level quadrupel. Koji rijst, panela suiker en vergisting met een speciaal voor ons geblende saké gist van jasperyeast maakt dit een prachtig complex, maar evenzo doordrinkbare quad.
Don Quichot is een complexe Barley Wine met een fraaie donkerkopere kleur en een enthousiast alcoholpercentage van wel 14%. Het bier heeft een volle, moutige smaak met tonen van karamel, gedroogd fruit, mout en toffee.
We hebben de Eggens Quadrupel, +/- 1125 dagen laten rijpen op twee verschillende zeer oude rokererige / peated whiskyvaten, beide afkomstig van Islay. >>
Bijna twee jaar geleden wisten we de hand te leggen op whiskyvaten van een distilleerderij uit 1823 ( Auchentoshan), gevestigd in de Lowland Regio. Een zachtere eigentijdse whisky, >>
a Barleywine-style Ale brewed with roasted malts and no shortage of hops for a pleasantly bitter, booming flavor. Pouring with a slight and subtle mahogany hue and a multitude of flavors that will melt on your tongue
Bijna een jaar gerijpt op gebruikte Tullibardine & Strathclyde whiskyvaten. Aroma's van rijke karamel, zuurstok en eikenhout. Het heeft een medium body in de mond en charmeert met zijn heerlijke whiskysmaken.
een op whiskyvaten gelagerde Barley Wine met rijke aroma’s van vanille, frisse appel en een vleugje rood fruit. Het bier biedt een verwarmend, volmondig karakter met een perfecte balans tussen fruitige zoetheid en houtachtige whiskytinten.
een verfijnde quadruple met aroma’s van rood fruit en karamel. De smaak is vol en zoet, met tonen van rijp fruit, karamel en een vleugje kaneel. Het bier heeft een verwarmend alcoholkarakter en eindigt met een aangename, droge afdronk.