Onze winkel in Lisse hanteert de normale openingstijden
Wij zijn dagelijks geopend, geen afspraak nodig.
Onze winkel in Lisse hanteert de normale openingstijden
BESTEL ONLINE EN HAAL AF IN ONZE WINKEL OF LAAT THUIS BEZORGEN

Hollandse kaas

Stompetoren Jonge kaas

De jonge Stompetoren kaas is circa vier weken oud. De kaas geeft een heerlijke geur af bij het aansnijden en smelt haast op de tong.
€12,50

Stompetoren Jong belegen kaas

De jong belegen Stompetoren rijpt ongeveer twee maanden voordat deze de optimale smaak heeft ontwikkeld. Heerlijk zacht & smeuïg van smaak en structuur.
€13,50

Stompetoren Belegen kaas

Stompetoren Belegen is wel de bekendste variant van de Stompetoren soorten. Deze kaas heeft namelijk al eens de titel ‘Lekkerste kaas van Nederland’ gewonnen! Stompetoren belegen staat symbool voor sublieme smeuïgheid en een prachtige volle smaak.
€13,90

Stompetoren Extra Belegen kaas

De Stompetoren Extra Belegen is geschikt voor mensen die van iets meer karakter houden. Deze kazen liggen circa 7-8 maanden te rijpen op de houten planken van het rijpingspakhuis. Gedurende de rijping worden de kazen steeds gekeerd en gepoetst om de glanz
€14,50

Stompetoren Oude kaas

De Stompetoren oud is een snijdbare oude kaas van circa 12 maanden oud. Deze oude kazen zijn nog goed snijdbaar met de kaasschaaf en hebben een volle pikante smaak. De kaas is heerlijk op de boterham, maar ook uitermate geschikt voor bij de borrel.
€15,00

Stompetoren Grand Cru

Deze kazen hebben ongeveer anderhalf jaar op natuurlijke wijze gerijpt in het rijpingspakhuis. Dankzij de speciale vochtige en schone atmosfeer in het rijpingspakhuis worden de kazen echter absoluut niet droog.
€17,50

Rotteveel Boerenkaas belegen

De échte boerenkaas, gemaakt van rauwe melk op ambachtelijke wijze in Rijpwetering. Meervoudig winnaar van de landelijke Cum Laude kaasverkiezing.
€15,00

Truffelkaas van de boerderij

Deze specialiteit wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Voor de bereiding wordt gebruik gemaakt van échte Italiaanse zwarte truffels. Gethermiseerde kaas.
€25,00

brandnetel-knoflook kaas van de boerderij

Deze specialiteit wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kruidenmix bestaat onder andere uit brandnetel en knoflook en de kaas is heerlijk zacht en romig. Gethermiseerde kaas.
€13,75

Pesto-pijnboompit kaas van de boerderij

Deze specialiteit wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. De kruidenmix bestaat onder andere uit basilicum, knoflook en pijnboompitjes en de kaas is heerlijk zacht en romig.
€15,00

Rooie Sikke belegen geitenkaas

De belegen geitenkaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk bij kaasmakerij Amaltea in het Brabantse Rijen. De kaas is smaakvol en romig.
€19,90

Stolwijker kaas van de boerderij

Mooie pittige extra belegen kaas van de boerderij met een kristalletje. Gethermiseerde kaas.
€15,00
Onze winkel in Lisse hanteert de normale openingstijden
Wij zijn dagelijks geopend, geen afspraak nodig.
Onze winkel in Lisse hanteert de normale openingstijden
BESTEL ONLINE EN HAAL AF IN ONZE WINKEL OF LAAT THUIS BEZORGEN