Hazy double IPA brewed with Citra, NZ Cascade ja El Dorado hops.
It pours a hazy, light-orange hue with a thick, frothy white head. The aroma bursts with ripe mango, pineapple, peach, and citrus, with a touch of resinous pine.
Voordat je deze dropveter stout gaat drinken, zijn er een paar regels. Regel #1: erken dat een dropveter alleen een dropveter is als het minimaal 20cm lang is. Regel #2: begrijp dat dropveters een stukje calvinistisch erfgoed is: goedkoop en discreet. Reg
Een krachtig, volmoutig, zwaar herfstbier met een hoger alcohol percentage dan de normale bokbieren. Het bier heeft een krachtige hopbitterheid en een langere lagertijd.
Top kwaliteit traditionele earl grey thee. Biologische Chinese zwarte thee met bergamotolie en korenbloemen. De bergamotolie wordt gewonnen uit de bergamotstruik, een van de Canarische eilanden hulst-achtige struik dat Mediterraanse citrus tonen afgeeft.
Een Frappuccino variant van de Coffee Connaisseur door de basisstout op een ice distilled wijze opnieuw uit te brengen. Om het echt een andere smaak te geven is er daarna een flinke berg hazelnoten, kaneel en gezouten karamel aan toegevoegd.
Dit is een rijke en moutige dubbelbock. De complexe moutstort, met Munich Malt, GoldSwaen Melany, BlackSwaen Chocolate en GoldSwaen Amber, creëert een "moutige ruggengraat, wat zoete tonen en een rijk mondgevoel."
We saved 50KG of sweet potatoes which didn’t meet the retail standards. No worries for us! Our brewing team cut them in fries and replaced a part of the grain bill with this goodness full of fermentable sugars.
Duvel 6,66% is een toegankelijk bier met typische Duvel punch. Hemels zacht van smaak, licht aromatisch en verfrissend fruitig door het gebruik van 6 verfijnde hopsoorten.
Door het rijpen van de klassieke Duvel in de eiken Ierse whiskeyvaten, kreeg het speciaalbier krachtige rokerige toetsen van eik en vanille en een diepere, koperkleurige tint. 11,5% met origineel glas.
een uitzonderlijk degustatiebier dat met respect voor de originele Duvel wordt gebrouwen, maar een verrassende, complexe twist krijgt door een uniek rijpingsproces.
Eha is brewed with rosemary and flowering quince.
Estonian Wild Ale 5% is limited series of ales fermented with yeast and bacteria captured from Estonian nature.
een rijke, complexe Eisbock met intense aroma’s van chocolade en amandel. De volle, stroperige body brengt smaken van rijp rood fruit en amandel, ondersteund door een zijdezachte afdronk met pure chocolade.
een frisse wijn met een fruitig bouquet van exotische tonen, rijpe appels en lichte florale aroma's. In de mond is de wijn licht romig, elegant en mild met een vitale afdronk.
een donkere, bijna zwartrode wijn met aroma’s van kruiden en specerijen, cacao, wilde bessen en zoete kersen. De smaak is vol, sappig en elegant, met een mooie tanninestructuur die de wijn ruggengraat geeft.
Italiaanse pinot grigio kent iedereen, maar de versie van Elena Walch is een stuk frisser dan de bekende versies uit Veneto. Sappig, fruitig en levendig met rijpe peer, florale tonen, witte peper, salie en veel mineraliteit. groenten quiches
Onze rijkgevulde studentenhaver zonder pinda's. Notenmelange aangevuld met rozijnen, cranberries, abrikozen, vijgen en dadels. Wordt dagelijks vers gebrand.
18,8% This freeze-distilled masterpiece intensifies a bold cinnamon and roasted aroma profile. With an amplified complexity in terms of taste and a fullbodied and complex structure, this Iced Stout delivers a powerful yet refined taste experience.
Characteristic stout aromas blend seamlessly with cinnamon and roasted tones, nicely and harmoniously balanced. The flavours collide in a true Cinna-Boom, offering a smooth experience that remains gentle all the way yet full of character.