Er is een nieuwe superfood... Nee het is geen komkommer, basilicum of munt. Het is CuBaMint! Een frisse kruidenthee in een drievoud van smaken: zachte komkommer, zoete basilicum en knapperige munt afgewerkt met een fruitige toets.
a double IPA with some unique ingredients. In physics, “coupling” means bringing different elements together to create something new and powerful. For this DIPA, we used the special Waimea hops from New Zealand, which give off a fresh pine forest vibe and
Popihn hebben we een thiolized Triple IPA gebrouwen die barst van de tropische smaken. We selecteerden de speciale NZ Wakatu hop, een variëteit met wortels in Hallertau
IJscider zoals de Duitse Eisweinen ook gemaakt worden. Dit intensiveert de smaak en zoetheid. Aroma's van gekonfijte sinaasappelschillen, rozijnen, kruiden en gebakken appels. Zeker ook als dessertwijn in te zetten! 11,2%
Pindakaas met het zoete van de dadels en de kruidigheid van de kaneel.. heerlijk! ingrediënten: pinda's, stukjes dadels, scheutje kokosolie & snufje kaneel.
100% Grenache Gris. De wijn heeft een heldere lichtroze kleur. Intense aroma's van witte bloemen zoals rozen en bessen zoals de braam en zwarte bes. In de mond vinden we citrusnoten (grapefruit en mandarijn) en opnieuw zwarte bessen.
Dit fruitbier is lichtzoet, bevat geel fruit en heeft een zachte smaak en geur van hop. Doe er een scheut bruiswater bij om hem lichter te maken. Natuurlijk koud drinken!
Door met een mooie hoeveelheid Citra en Mosaic hop deze IPA te droog-hoppen, krijgt hij
heerlijke aroma’s van fruit en bloemen. Een fijn bittertje maakt hem helemaal af. Lekker doordrinkbaar!
Een blondje maar niet al te blond. Gemaakt met o.a. Cara mout waardoor ze iets kleurt en lekker moutig smaakt. Niet al teveel alcohol, zodat ze je niet direct de kop gek maakt. 5,9%
Lekkerste bockbier van 2023! Dubbelbock Gebrouwen met 6 verschillende mouten w.o. tarwe, Melanoïdine mout en cacao. Gebrouwen met de nieuwe Belvedère in Heemstede als inspiratiebron.
Witter dan wit. Dat is De Heemraad. Gebrouwen met gerste-, tarwe- en havermout waardoor dit bier zijn witte, lichttroebele kleur krijgt. Koriander en sinaasappelschil geven hem een frisse kruidigheid.
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture
The Otter is a pale ale Inspired by both American and British craft traditions. It combines exciting flavours with maximum pintability. The base is as English as you can get, with Marris Otter malts and English ale yeast.
Kreeftwerk is gebrouwen met gerookte mout, een blend van wilde gisten en perzik puree. Dit geeft het bier een droog, fruitig karakter met lichte tonen van perzik, en een subtiele rooksmaak. 4,5%
Gebrande en geroosterde mouten maken dit bier zo zwart als spek en de geuren en smaken zijn van een heel bijzondere orde. Als laatste krijgt deze jongen, tijdens de koude lagering, nog meer smaak door infusie met gerookte jalapeños.