Peated Porter die een rijke smaakervaring biedt met intense rokerige en turfachtige aroma's. Deze wordt aangevuld met tonen van cacao, karamel en een vleugje laurier. Dit resulteert in een bier met een medium body welke eindigt met een strakke afdronk.
an imperial stout infused with whiskey, featuring a rich malt base and English yeast. Flavors of velvety butterscotch, cocoa, vanilla, oak, and leather create a complex, bold taste experience with a wine-like finish.
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture
Collab Mad Scientist. Een kneiter dikke Pastry Stout van 13,8% die je smaakpapillen versteld doen staan. Van de mouten Cara, Brown en Chocolade krijgt dit bier zijn diep zwarte kleur.
een fris fruitig tarwebier dat werd gekruid met koriander en citrusvruchten. De lichtblonde troebele kleur doet denken aan zomerse graanvelden. Een ideale dorstlesser die iedereen kan bekoren.
DDH IPA. Alc. 6,9% Vol. Roulette Hop Series is a series showcasing new and experimental hop varieties. The aroma is reminiscent of a tropical dessert - ripe fruits (pineapple, mango, orange) in vanilla sauce, sprinkled with coconut flakes.
West Coast IPA fermented with a unique Norwegian Kveik yeast strain. For an authentic hop profile, we used the holy trinity of hops: Citra, Simcoe & Mosaic. Notes of citrus, orange rind, pine, and tropical fruit, all balanced with a firm bitterness.
Grape Ale. Rode wijn en eikenhout uit Gallië gemengd met aromatische Nelson Sauvin hops, korianderzaad, verse bergamot en grapefruit. Het is citrusachtig en zurig maar niet te, capiche?
Porter met een onderscheidend karakter, dankzij zijn toevoeging van Engelse Drop en geroosterde kokos. Het smaakpallet omvat chocolade, laurier, zoete drop en kokos. Deze combinatie, samen met de licht geroosterde mouten, creëert een unieke smaakervaring.