Mooie aroma’s van vanille, hout van de barrel, bourbon, bruine suiker, chocolade en dadels. Het bier is lekker boozy en vanille uit de bourbon voert de boventoon. Tot slot vind je smaken van chocolade, bruine suiker en laurier.
De rijping van zes maanden op Tomintoul whisky vaten zorgt voor een mooie balans. Ontdek zowel in de geur als in de smaak vanille, rozijnen en fruit. Enjoy the journey!
Imperial stout aged in Highland whisky barrels — 11.5% Deze stout De Pikjongen heeft 9 maanden gelegen op drie verschillende Highland whisky butt's (500 liter per stuk).
Vegetables in the Chocolate Factory? That’s right! Earthy notes from the beetroot paired with citrus and tropical notes from the Belize cocoa nibs, combined together with spicy tonka they all come together in perfect harmony.
Murder is a group of Crows. Dark, evasive and mysterious. Murder is also this intense Imperial Stout aged in Carcavelos wine barrels. There are suspects, but the crime still remains unsolved
Stroopwafel is an imperial cookie stout collaboration with our Dutch friends from Groningen, Folkingebrew. Known for their big & bold beers we created together a true double dutch delight by loading our brew with tons of original lowlander stroopwafels.
“This monster of an imperial stout is the result of a collaboration between a bunch of metalheads. We joined forces with the guys from Adroit Theory (US). While drinking some beers, talking metal and listening to Severe Torture, we had one hell of a time.
Ditmaal bestaat zijn band uit drie vaten en wat kruiden. Tomintoul, Buffalo Trace en Wild Turkey zorgen voor de booze, vanille en tannines, terwijl chipotle, pasilla en kaneel zorgen voor die typische Mexican Cake smaken.
De editie van vorig jaar was een pastry stout van 11,11% met de rijke winterse smaken van gevulde speculaas. Deze volle Pastry Stout heeft sindsdien gerijpt op Bourbon vaten. Afgevuld in een grote fles van 75cl.