Een krachtpatser van een gerstewijn, gebrouwen met vier maischen (ja, viervoudige mash, BAM!). Roggemout en Chevallier mout maken 65% uit van de graanrekening, waardoor het een dikke, bijna geleiachtige body krijgt en een marmeladeachtige nasmaak.
De rijke Peruaanse cacao voegt een verwarmende, nootachtige diepte toe met delicate hints van bloemen en kruiden. Verwarmende karameltoetsen worden prachtig in balans gehouden door een unieke mix van Belgische en Engelse gist
For the first time, we’re brewing with Vermont Ale yeast – thanks to our friends at White Labs. Inspired by the iconic brews of The Alchemist, this yeast strain brings soft notes of peach, apricot, and citrus. Blender is where the West Coast IPA style mee
Boom: Krush, Sabro en Mosaic hop - elk gebruikt als T90, Cryo en HyperBoost HopOil. Deze combinatie geeft Pencil zijn tropische karakter. Heldere guave toetsen van Krush, romige kokos en vanille van een uitstekende batch Sabro, en die onmiskenbare Mosaic
Gemaakt met 100% Crosby hop, bekend om hun open-source, old-school hopvariëteiten - perfect voor een klassieke West Coast IPA. Met hun CGX cryo hop heeft dit brouwsel een gedurfde mix van grapefruit, vocht en dennensmaken, met een frisse, schone afdronk.
IPA met SubZero Hop Kief, vroege en late oogst Rakau hopoliën voor een gedurfd contrast en een gelaagde hopervaring. De vroege oogst brengt frisse dennen- en grasnoten, terwijl de late oogst een rijke, sappige diepte toevoegt met overrijpe pruimen, perzi
een 8% NEDIPA barstensvol tropische, citrus- en steenvruchtensmaken. We gebruikten een verbluffende mix van Nelson Sauvin™, Motueka™, Pacific Sunrise™ en Riwaka™ hop
an imperial stout infused with whiskey, featuring a rich malt base and English yeast. Flavors of velvety butterscotch, cocoa, vanilla, oak, and leather create a complex, bold taste experience with a wine-like finish.
a double IPA with some unique ingredients. In physics, “coupling” means bringing different elements together to create something new and powerful. For this DIPA, we used the special Waimea hops from New Zealand, which give off a fresh pine forest vibe and
Popihn hebben we een thiolized Triple IPA gebrouwen die barst van de tropische smaken. We selecteerden de speciale NZ Wakatu hop, een variëteit met wortels in Hallertau
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture
Nectaron, een zeldzame hop uit Nieuw-Zeeland. En in plaats van het maar één keer te gebruiken, laten we het schitteren in dit bier. Deze Extravagant zit boordevol Nectaron T90, Nectaron Cryo (een primeur voor ons), Citra T90, Cryo en Dynaboost, voor een k
Quadruple mash stout 12%. Fire is a non-adjunct stout we’re really proud of, brewed in collaboration with Crisp Malt. We got to use two of their heritage malts in this 100% English ingredient stout.
new, refreshing IPA that will lift up your day. Four times a year, we’ll release a new recipe, and this first edition is packed with an explosion of juicy, fruity flavors