Popihn hebben we een thiolized Triple IPA gebrouwen die barst van de tropische smaken. We selecteerden de speciale NZ Wakatu hop, een variëteit met wortels in Hallertau
Hoppy Stout, brewed with Mosaic, Nugget, and Centennial hops for a refreshing taste. Roasty, but with subtle notes of berries, citrus, grapefruit, and resinous pine. Dry-hopped for an extra dimension of flavors and texture
Nectaron, een zeldzame hop uit Nieuw-Zeeland. En in plaats van het maar één keer te gebruiken, laten we het schitteren in dit bier. Deze Extravagant zit boordevol Nectaron T90, Nectaron Cryo (een primeur voor ons), Citra T90, Cryo en Dynaboost, voor een k
Quadruple mash stout 12%. Fire is a non-adjunct stout we’re really proud of, brewed in collaboration with Crisp Malt. We got to use two of their heritage malts in this 100% English ingredient stout.
new, refreshing IPA that will lift up your day. Four times a year, we’ll release a new recipe, and this first edition is packed with an explosion of juicy, fruity flavors
This Pastry Stout is packed with hazelnuts, roasted extra dark to boost the toasty malt base. We chose two coffees from Keen Coffee: "Naranjo" from Peru, with warm notes of dark chocolate and caramel, and "Danilo Salazar" from Costa Rica, which adds a com
Wat maakt Laptop zo speciaal? Met 25% meer hop dan normaal levert dit bier een ongeëvenaarde smaakexplosie. Citra, Idaho-7 en Cashmere brengen rijke tonen van perzik, meloen en ananas.
In the depths of our brewery, amidst the celestial glow of our 8-year anniversary, we embarked on another cosmic journey, inspired by the mystique and decadence of Mars.
Zoet, fruitig en vol van smaak. Verwacht toetsen van druif, limoen en bessen in deze aromatische IPA. Naast klassieke hop toevoegingen in de fermentor, hebben we een vloeibaar Motueka hop product gebruikt na het centrifugeren voor een extra punch.
Our trusted Imperial Stout, but with an innovative twist. Thanks to the addition of nitro, the beer is smoother, creamier, and a touch sweeter. To keep it perfectly balanced, we’ve added a bit more roast.
Na uitgebreid experimenteren hebben we een alcoholvrije stout gebrouwen die Moersleutel waardig is. Rijke smaken van vanille, tonka en koffie, met rozijnen en kaneel die 12 uur lang zijn gestoomd voor extra diepte.
Gebaseerd op het klassieke Opera Cake dessert. Op een krachtige, geroosterde basis hebben we twee verschillende koffiesoorten gecombineerd: Matubu Espresso voor een diepe, geroosterde rijkdom en Danilo Salazar Keen voor een heldere, fruitige twist.
Wat is er heerlijker dan witte chocolade en gezouten karamel? Precies, het is perfectie - en de hoofdfocus van dit bier. Cheese Cake Pastry Stout is gebrouwen met 35% karamelmout en zout om ons eigen gezouten karamelgenot na te bootsen!
A stout inspired by the heartwarming British classic—Sticky Toffee Pudding. We went all in, steaming 200 kg of dates for 12.5 hours to create a rich, syrupy base packed with deep caramelized sweetness. >>
Deep, dark, and with a silky texture. Remblock is a lot like a schwarzbier. It offers an extra layer of complexity and luxurious chocolate, perfect for those seeking something special.
Diepe cacao, rijke koffie en zachte vanille. We mengden drie soorten cacao (Papoea-Nieuw-Guinea, Cuba en Belize) van KRAK Chocolate voor een intense pure chocoladesmaak.
Caramel stout 12%. We created a deep layer of flavor using 6 different caramel malts, real caramel, buckets of molasses, and a touch of vanilla and cassonade sugar. But we also added some Tanzanian cocoa nibs to balance out the caramel intensity.