De editie van vorig jaar was een pastry stout van 11,11% met de rijke winterse smaken van gevulde speculaas. Deze volle Pastry Stout heeft sindsdien gerijpt op Bourbon vaten. Afgevuld in een grote fles van 75cl.
Zoals altijd brengt Jopen aan het eind van het jaar een nieuw Meesterstuk uit. Dit jaar is dit een Imperial Pastry Porter. Tijdens het drinken zal je melkchocolade, hazelnoot en vanille proeven.
Meesterstuk ’24 is dit jaar nóg rijker, zachter en uitgesprokener. Deze Imperial Pastry Porter rijpte 486 dagen op onze eigen Jopen Distilling Co. Single Malt & Rye Whisky-vaten.
Barrel Aged Imperial Pastry Porter. 486 dagen gerijpt, rijk, rokerig en dessertachtig. 486 dagen gerust op verschillende Peated Whisky-vaten. Het resultaat: diepe smaken van hazelnoot, vanille, cacao en karamel die mooi samensmelten met zachte rooktonen.
Deze Mexicake combineert rijke smaken van chocolade, kaneel en vanille met een subtiele hitte van chilipeper. Een volle, zoete smaak met een kruidige afdronk die lang blijft hangen.
een krachtige Imperial Stout met Mexicaanse twist. Deze Mexicake combineert rijke smaken van chocolade, kaneel en vanille met een subtiele hitte van chilipeper. Een volle, zoete smaak met een kruidige afdronk die lang blijft hangen.
Imperial Stout gerijpt op Jim Beam bourbon vaten. Deze krachtige stout van 13% combineert rijke chocolade- en koffietonen met warme vanille en karamelsmaken uit de bourbon vatrijping.
Imperial Stout with 5 spices. Cinnamon, ginger, star anis fennel and pepper. 10%
Nieuwe brouwerij in Girona (Spanje) van de oud-hoofdbrouwer van De Molen.
Een krachtige Imperial Stout met een elegante twist van steranijs. Deze diepdonkere stout biedt rijke tonen van geroosterde mout, pure chocolade en espresso, verweven met kruidige en licht zoethoutachtige accenten van steranijs.
een krachtige Imperial Stout waarin traditionele stout-diepgang wordt verrijkt met de subtiele elegantie van Ceylon-kaneel. Het resultaat is een intens, warmbloedig bier dat klassieke stouttonen combineert met verfijnde kruidigheid.
Bourbon barrel aged version of Midnight Macchiato. Brewed with Colombian La Claudina coffee and condensed milk. Collaboration with Kokomo Coffee Roasters.
Lagen chocolade, karamel en decadentie van vanille.
Hoe krijgen we zoveel diepte in deze klassieker? Door drie cacaosoorten van één origine te mengen, creëerden we een rijke, boterachtige chocoladebasis met gelaagde complexiteit.
Volle, rijke stout met veel koffie en chocolade smaken en warme tonen van vanille.. Dit jaar op de World Beer Awards uitgeroepen als beste Belgische Stout!
Our trusted Imperial Stout, but with an innovative twist. Thanks to the addition of nitro, the beer is smoother, creamier, and a touch sweeter. To keep it perfectly balanced, we’ve added a bit more roast.