Imperial stout aged in Highland whisky barrels — 11.5% Deze stout De Pikjongen heeft 9 maanden gelegen op drie verschillende Highland whisky butt's (500 liter per stuk).
Kentucky Grand Cru is a barrel-aged Imperial Stout aged in bourbon and French oak barrels for 12 to 14 months and conditioned with lightly toasted coconut. 12,5%
Stout biertje en bestaat uit de heerlijke combinatie van paradijskorrel, sinaasappelschil, steranijs en rookmout. Het is een donker biert met een lekkere zoete afdronk. Gebrouwen ter gelegenheid 55 jarig jubileum van CV Duinknijnen De Zilk. 6%alc.
Α brew having coffee and cocoa addition in every stage of brewing! From the mash to the BBT, we added coffee and cocoa beans together with roasted malts. That way we create a complex brew with the maximum possible roasty aromas and flavor!
Derde deel van de "Desert Series", met Cervezoteca Malte, Laugar en DEAD FLAG, in hun ontwerpwerk, betrokken bij deze samenwerking om een imperial pastry stout te maken, met toffee en zout, als eerbetoon aan de band Monster Magnet.
This beer is defined by a natural marriage of coconut, rum and bourbon which produce aromas of coconut cream pie. 12,8% BOURBON & RUM BARREL-AGED IMPERIAL STOUT