De geliefde Lollipop-serie is terug – dit keer met een fruitige explosie van blauwe bes, aardbei en banaan. Dik, romig en vol fruit, met een zachte zuurtegraad die mooi in balans is met de zoete, rijpe smaken van het fruit.
Deze Imperial Pastry Gose combineert de betoverende zoetheid van abrikoos, de uitgesproken zuurgraad van rabarber en de verrukkelijke smaak van tonkaboon.
We behouden de basis van het oorspronkelijke recept, dat in 2022 een gouden medaille won tijdens de
Cross-continental hop witchcraft with our friends at Brujos — Idaho 7, Citra, Simcoe, and experimental Rakau from New Zealand for extra tropical juiciness. This hazy triple hits with tropical aromatics that'll transport you from Copenhagen to Mexico City
But you don’t understand,
don’t get your West Coast IPA
with Cryo Mosaic, Cryo Citra
& Centennial HyperBoost.
Traditional West Coast IPA - Malty,
Heavily Hopped, Piney and Bitter
Black currant liqueur barrel aged black ale met diepe, donkere tonen van bes, pure chocolade en geroosterde mout. De vatrijping voegt rijke likeurachtige aroma’s toe aan deze 9.7% ale. Intens, fruitig en verwarmend – een duistere traktatie.
een Spaanse New England IPA van 7%, gebrouwen door SOMA Beer uit Girona. Het bier is gehopd met Citra en Wai-iti, wat resulteert in een frisse en fruitige smaak.
een stevige 12% alcohol, verrijkt met geroosterde kokos. Deze krachtige en decadente stout biedt een romige body met diepe chocolade- en koffietonen, terwijl de geroosterde kokos voor een exotisch en dessertachtig karakter zorgt.
Turning up the volume with a 7-stage Cryo Pop™ assault, inspired by our bold 7x series. This revolutionary hop blend is packed with beer-soluble compounds that survive the heat of brewing and blast through fermentation—delivering a full-spectrum explosion
Made in collaboration with ABSTRAX, this terpene-infused brew captures the bold aroma of cannabis—without any THC or CBD. Through cutting-edge molecular analysis, ABSTRAX identified the exact terpenes behind the iconic OG Kush pro
what happens when quadrupel meets the coffee craftsmanship of our friends at Matubu. We roasted the beans together. We brewed the beer together. Maximum craft, minimum compromise.
een whisky barrel aged Baltic Porter met een volle body en verwarmend mondgevoel. De smaak opent met zachte vanille en gebrande suiker, gevolgd door tonen van whisky, lichte koffie en geroosterde accenten.